01.08.2022
Beyonce, sedinta foto provocatoare pentru marea revenire in muzica, cu un nou album

Dupa 6 ani, artista lanseaza un nou album muzical, un pretext numai bun pentru un nou pictorial sexy.

Un nou prag al varstei, o noua Beyonce! In ajunul implinirii celor 40 de ani, una dintre cele mai de succes artiste de culoare a lansat albumul „Renaissance”, atat de asteptat de admiratorii ei. Acest album a fost supranumit "Act 1" de cantareata Beyonce, care a confirmat recent ca discul face parte dintr-o trilogie ce a fost inregistrata in perioada pandemiei de coronavirus.

Si, pentru ca e vorba despre prima ei lansare muzicala din ultimii 6 ani (ultimul sau proiect, „Lemonade”, a fost lansat in 2016), acest al saptelea album solo a venit si cu un pictorial sexy la pachet.

Acum, Beyonce a plusat si s-a lasat fotografiata intr-o tinuta in care un san e acoperit doar de palma sa, iar intr-o alta suita de instantanee, e imbracata intr-un body transparent, avand in zona sanilor doi ciucuri ca de cabaret. Si acestea nu sunt singurele ipostaze sexy!

Purtand diverse outfituri provocatoare, sotia lui Jay-Z a ajuns rapid pe site-urile tabloidelor. Dar acest exercitiu de imagine nu este doar marketing, este si modul ei de a-si explora senzualitatea la acest nou prag al varstei: 40, pe care il va atinge in septembrie.

 

Odata cu lansarea, Beyonce a dezvaluit si ca va aparea pe coperta editiei britanice a revistei „Vogue”. Totodata, pentru a marca acest al saptelea album, Sony Music Entertainment, casa de discuri cu care colaboreaza Beyonce, a organizat o serie de petreceri cu sesiuni de ascultare a discului vedetei americane.

Articole din aceeasi categorie