26.06.2022
Pique nu vrea ca Shakira sa plece in Miami cu copiii. Care sunt conditiile fotbalistului in ceea ce-i priveste pe baietii sai

Pique nu vrea ca Shakira sa plece in Miami cu copiii. Desi nu sunt casatoriti si nu e nevoie de birocratie, lucrurile se complica intre ei. Artista si fotbalistul nu ajung la un acord cand vine vorba despre cei doi copii pe care ii au impreuna.

Cei doi baieti pe care ii au impreuna nu au voie sa paraseasca Spania fara acordul lui Pique. Se pare ca lucrurile se indreapta catre o batalie in tribunal in ceea ce priveste custodia celor doi copii. Potrivit presei spaniole, cei doi parinti nu reusesc sa ajunga la un acord cu privire la ce e mai bine pentru baietii pe care ii au impreuna.

Pique nu vrea ca Shakira sa plece in Miami cu copiii

Cel mai probabil ei vor ajunge in fata unui judecator pentru a stabili reguli si obligatii de ambele parti.

Milan si Sasha, cei doi copii ai cuplului Shakira si Pique sunt deja in vacanta. Jurnalista Laura Fa de la Television Espanola spune ca dorinta mamei lor este sa-i duca in Miami, Florid. Ea vrea ca cei doi baieti sa se bucure de plaja timp de doua luni.

Cu toate acestea, de undeva din Suedia, Pique a lasat de inteles ca refuza ca cei doi copii sa fie scosi din Spania. Aparent, faptul ca Shakira se simte singura si ca sunt persoane care o hartuiesc. Autoritatile nu pot face nimic, iar aceste lucruri au facut-o pe artista sa ia decizia de a parasi Spania temporar.

Din pacate, pentru a pleca din tara cu cei doi copii ai sai, este necesar ca Pique sa semneze niste documente. Se pare ca fotbalistul refuza plecarea lui Sasha si Milan. El crede ca cei doi micuti vor fi afectati de lipsa bunicilor din viata lor.

Care este argumentul principal al lui Pique

Parintii lui Pique stau zilnic cu cei doi, inca din ziua in care s-au nascut. Au casa chiar langa cea in care locuiau Shakira si Pique atunci cand formau un cuplu. Marca.com scrie ca Pique vrea sa protejeze aceasta legatura speciala dintre bunici si nepoti. Fotbalistul nu accepta sa nu se vada timp de doua luni.

„Relatia dintre Shakira si Pique este foarte tensionata. Foarte rece, iar negocierile se pare ca sunt destul de dificile”, a mai spus jurnalista catalana.

Moldoveanca Cristina Ich, confesiuni despre momentele grele din relatia cu fotbalistul Alex Piturca: „Suntem doi oameni dificili”

Pe de alta parte, reporterul Lorena Vasquez a mai spus ca Shakira nu a avut niciodata o relatie buna cu sotiile sau iubitele prietenilor lui Pique. Asa ca, aceasta nu se poate bucura de ajutorul lor in ceea ce priveste procedurile legale de a scoate copiii din Spania.

„Shakira nu s-a purtat niciodata bine cu ele, ea se credea superioara. Ei o numeau La Patrona”, a mai spus jurnalista.

Tatiana Spinu isi bucura cititorii cu un nou roman! Vezi cum a avut loc lansarea cartii „O ultima scrisoare” - FOTO/VIDEO

Shakira si Pique au anuntat luna trecuta ca se despart dupa 12 ani de relatie. Cei doi au confirmat acest lucru dupa cateva zile de speculatii care au aparut in presa. Publicatiile spaniole au scris ca Shakira a fost cea care a pus punct relatiei. Aceasta l-a prins pe tatal copiilor ei cu o alta femeie. Tot atunci s-a aflat ca Pique nu mai locuieste cu artista si cei doi copii si ca s-a mutat singur in apartamentul lui de burlac.

Articole din aceeasi categorie