24.06.2022
Moldoveanca Cristina Ich, confesiuni despre momentele grele din relatia cu fotbalistul Alex Piturca: „Suntem doi oameni dificili”

Cristina Ich a vorbit cu sinceritate despre momentele dificile pe care le-a intampinat in relatia cu Alex Piturca.

Cristina Ich este discreta cand vine vorba de viata ei personala. Traieste de mai multi ani o poveste de dragoste cu Alexandru Piturca si au impreuna un copil, pe Noah Alexandru.

Cristina Ich a fost invitata in podcast-ul „Vin de-o poveste”, gazduit de Radu Tibulca, iar cu aceasta ocazie a vorbit deschis despre relatia cu Alex Piturca. Aceasta a recunoscut ca a existat o perioada dificila, in care nu s-au mai inteles. Cristina Ich a adaugat ca ea si partenerul ei s-au indragostit repede unul de celalalt si ca au ajuns sa se cunoasca mai bine dupa ce au devenit parinti.

„A fost o perioada in care nu ca nu m-am inteles… Daca nu l-as fi avut pe Noah imi faceam bagajul si eram plecata in munti, inchisa cu lacat. A fost o perioada in care efectiv imi venea sa fug de acasa. Noi am facut copilul asta extrem extrem de repede pentru ca nu ne-am indragostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste din aia nebuneasca. Bineinteles ca daca nu ai timp… Cat pot sa cunosti un om in 3 luni? Daca ajungeam sa-l cunosc, ma gandesc si pe partea cealalta ca n-as mai fi ajuns sa-l fac pe Noah. El este un om extraordinar, este minunat, are un suflet extraordinar de bun. Dar extrem de dificil. Si noi semanam extraordinar de mult. Doi oameni care sunt la fel, s-au gasit, s-au indragostit, au facut un copil si abia pe urma au ajuns sa se cunoasca. Si automat cand ai inceput sa ma cunosti si sa vad si eu si sa vada si el, am avut o perioada groaznica in care stai sa te gandesti ce e bine.”

Printul Albert si sotia lui, surprinsi intr-un moment de afectiune, in prima lor calatorie in strainatate de la intoarcerea Printesei Charlene la viata publica

Cristina Ich a facut marturisiri si despre zvonurile care au circulat in ultima perioada referitoare la faptul ca Alex Piturca ar fi fost infidel.

„Nu-i stiam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleaca, cand vine si asa mai departe. Daca ma insela, eu aflam in secunda doi. Nu te gandi ca e vreun potolit omul si vreo usa de biserica, dar eu stiam clar ce mi-am luat. (…) Alex e un barbat caruia ii place viata. Distractiile, viata si asa mai departe. L-am lasat sa faca exact ce si-a dorit. Dar si in momentul ala sunt anumite lipsuri si ajungi sa simti ca nu e ok. (…) Sunt un om extraordinar de dificil. Eu dificila, el dificil, am trecut prin cea mai neagra perioada. Cand ai un copil, cand se obisnuieste in mediul in care se obisnuieste, nu poti…”

In continuare, Cristina Ich a tinut sa precizeze ca atat ea, cat si Alex Piturca sunt dificili si au personalitati puternice. De asemenea, atunci cand a intampinat probleme in relatia cu partenerul ei, s-a gandit si la bunastarea fiului lor, Noah.

Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - FOTO

„Nu ma gandesc acum ca daca nu sunt fericita, mi-am luat copilul si am plecat. Trebuie sa te gandesti si la el. Sa nu-i lipseasca partea aia masculina cat de cat care e in jurul lui. Nu pot sa-l scot din mediul lui. Eu sunt o femeie independenta, pot sa fac ce vreau, maine sa plec, ma descurc singura. Barbati mai sunt pe lumea asta, femei sunt cu carul. Nu spuneam acum ca facem vreun sacrifiu pentru copil. Anumite sentimente cand tu faci un copil cu un barbat si el isi doreste acel copil, raman. Suntem doi oameni dificili. Avem o personalitate puternica amandoi si ne place sa facem tot ceea ce ne dorim”, a declarat Cristina Ich in podcast-ul realizat de Radu Tibulca.

Articole din aceeasi categorie