16.08.2022
Motivul pentru care Pepe si Yasmine au facut nunta in mare secret: „Eram fericiti si inainte”

Pepe si Yasmine Ody s-au casatorit in mare secret. Artistul a facut primele declaratii despre cununia care a avut loc in urma cu o luna. Cantaretul a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce Yasmine Ody a adus pe lume un baietel. Cei doi au preferat sa se casatoreasca in mare taina.

Pepe traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. Artistul traieste o poveste de dragoste frumoasa alaturi de Yasmine, femeia care i-a daruit cel de-al treilea copil. Spre surprinderea multora, cei doi s-au casatorit in secret, iar artistul a vorbit despre momentul special.

Pasiunea ei cea mai mare sunt calatoriile! Vezi ce tari exotice a vizitat in aceasta vara bloggerita Valeria Lungu - FOTO

In urma cu o luna au aparut informatii conform carora Pepe si Yasmine s-ar fi casatorit in mare secret. Fratele artistului, Giani Pascu a recunoscut ca a avut loc o ceremonie la care au participat in jur de 40 de persoane. De asemenea, artistul a facut declaratii despre nunta cu iubita lui, dar fara a oferi multe detalii.

Pepe este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Artistul si-a gasit fericirea in bratele lui Yasmine Ody, femeia care l-a facut tata pentru a treia oara. Artistul a divortat de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de relatie. Luna trecuta au aparut informatii in spatiul public ca s-ar fi casatorit, dar departe de ochii lumii. Recent, in cadrul unei emisiuni TV, Pepe a vorbit si despre motivul pentru care a ales sa se casatoreasca cu Yasmine departe de ochii lumii.

„Lasa sa se faca speculatii si atat. Daca ne-am casatorit, ne-am casatorit pentru noi, si fara sa invitam presa sau oameni care ar fi facut chestia asta pentru putina publicitate. Noi suntem foarte fericiti, eram la fel de fericiti si inainte si dupa casatorie”, a povestit cantaretul, la AntenaStars.

Pepe mai are doua fiice cu Raluca Pastrama. Cei doi au divortat dupa 8 ani de relatie. Rosa si Maria si-au cunoscut fratele, iar artistul a povestit cum a avut loc intalnirea.

„E frumos in primul rand ca e baiat, e mic. Stiu senzatia de copil bebelus, dar fiecare etapa are frumusetea ei. Copiii sunt intotdeauna indragostiti de alti copii mai mici si vor si ele sa se implice, ca e normal, si bine fac.

Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Eu sunt barbat din toate punctele de vedere. Sunt barbat asumat in tot ceea ce fac, si odata ce sunt intr-o relatie, e clar ca sunt cel de care e nevoie, cand e nevoie”, a mai declarat Pepe.

Pepe si Yasmine s-au cunoscut in urma cu multi ani, iar dupa divortul de Raluca Pastrama, cei doi si-au oficializat relatia. Yasmine, 28 de ani, este un make-up cunoscut in lumea vedetelor. Artistul si sotia sa traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar in urma cu cateva luni au devenit parinti.

Alexei Marjeneanu - primul model moldovean la Yves Saint Laurent! Afla povestea din spatele succesului tanarului de 18 ani - FOTO

„Sunt foarte mandru si fericit! Suntem foarte fericiti! Dumnezeu le aseaza cum stie el mai bine! Este o stire falsa ca este insarcinata in 7 luni, e in 5 luni, cam asa, pe mine nu m-a intrebat nimeni detalii, asa au scris! Si chiar m-am bucurat ca s-a tinut secretul si ca timp de o luna si jumatate nu a rasuflat vestea in presa”, a spus Pepe in urma cu cateva luni.

Articole din aceeasi categorie