28.07.2022
Pierre Narcisse are un fiu nelegitim. Ce crede fosta sotie si rudele artistului despre aceasta informatie

Pe 21 iunie, cantaretul Pierre Narcisse s-a stins viata din cauza unui stop cardiac. Chiar si dupa moartea sa, in presa rusa apar noi informatii despre interpret. Recent, o femeie pe nume Irene a sustinut ca are un fiu de la Pierre. Baiatul are opt ani si locuieste la Moscova.

Potrivit apropiatilor, Irene a facut aceste declaratii anume dupa moartea artistului, ceea ce ridica mari semne de intrebare cu privire la veridicitatea cuvintelor sale. Fosta sotie a interpretului, Valeria Kalacheva, care are un copil de la Narcisse, a comentat deja situatia.

Pe urmele parintilor sai! Fiul lui Reese Witherspoon si-a facut debutul in actorie. Afla in ce serial popular va juca Deacon

„Recent am facut curatenie in apartamentul in care locuia. In tot acel timp nu am observat lucruri care ar putea sa-i apartina unei femei. Daca cineva ar fi fost cu Pierre, probabil ca ar fi trebuit sa ramana ceva, macar produse cosmetice, par, chiloti, incaltaminte, dar nu este nimic.”, a spus Valeria cu referire la stirea despre copilul nelegitim al interpretului.

De asemenea, producatorul artistului, Serghei Dvortsov nu este surprins de aceste informatii si crede ca Irene vrea sa devina populara prin intermediul acestor declaratii.

Bloggerita Tatiana Tattocika iti recomanda o reteta de masca naturala pentru par pe care o poti pregati cu usurinta acasa, iar rezultatul de va uimi: „O ador” - VIDEO

„Am lucrat cu Pierre 2 ani. La serviciu, Pierre era o persoana, iar in vacante complet alta. El a fost mereu in centrul companiei. Pentru mine, era nu doar un artist, ci si un frate, un prieten. Alcoolul a fost prezent in viata lui, dar nu prea mult. Cat despre fiul nelegitim... Pierre a plecat. Aceasta este o mare durere. Cineva profita cu siguranta de acest lucru acum. Poate ca Pierre chiar avea pe cineva, intotdeauna erau multe femei frumoase in jurul lui. Vestea despre copilul nelegitim al lui Pierre este probabil o minciuna. Pana acum nu s-a dovedit inca nimic!” a subliniat Dvortsov.

Pierre Narcisse a fost un cantaret rus nascut in Camerun. Artistul a decedat in urma unui stop cardiac care a avut loc in timpul unei interventii chirurgicale la rinichi.

Articole din aceeasi categorie