28.07.2022
Bloggerita Tatiana Tattocika iti recomanda o reteta de masca naturala pentru par pe care o poti pregati cu usurinta acasa, iar rezultatul de va uimi: „O ador” - VIDEO

Bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Tattocika este foarte activa pe retelele sociale, in special pe Instagram. In blogul sau ea mereu vine cu idei, sfaturi pentru urmaritorii sai si diferite recomandari utile. Recent, tanara a publicat o reteta minunata de masca pentru par, pe care o poti face cu usurinta acasa si care iti va da un rezultat minunat. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos.

Tatiana Tattocika se poate mandri cu parul sau, care este foarte ingrijit si matasos. Ea des vine cu sfaturi pentru tinere si femei legate de ingrijirea parului. 

Pe pagina sa de Instagram, Tatiana, in Insta Story, a publicat o serie de videouri in care arata o reteta de masca pentru par. „Haideti sa facem astazi masca pentru par. Eu o ador. Este cu cacao”. 

Tot ce trebuie pentru aceasta masca este: un pahar de chefir, 2 lingurite de ulei de macadamia, 5-7 linguri de cacao si doua galbenusuri. 

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Potrivit Tatianei, aceasta masca va intari, ii va spori cresterea si-i va da parului tau o nuanta mai intensa. „Este preferata mea masca in conditii de casa, efectul careia se tine si dupa 3-4 spalari”. 

Tatiana, de asemenea, ne-a avertizat ca nu putem face aceasta masca in cazul in care nuanta parului nostru este deschisa. „Pentru fetele brunete este ideala”. 

Cum se prepara: 

-Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.

-Ingredientele se pun intr-un bol la microunda pentru 1-1,5 minute. 

-Se aplica mai intai pe parti si apoi incepem sa aplicam pe toata lungimea, deoarece masca functioneaza de la radacini si pana la capete. 

-Se acopera parul cu o boneta si invelim totul cu un prosop. 

-Se lasa masca sa actineze pentru 40-60 minute. Se spala bine parul cu sampon (2-3 ori). 

„Acesta este rezultatul final. Parul straluceste, are o nuanta nemaipomenita”, a scris bloggerita. 

„Eu am asteptat aceasta zi, 153 de zile”! Olga Tapordei s-a reintors in Ucraina. Vezi ce planuri are antreprenoarea acolo - FOTO/VIDEO

Bloggerita Tatiana Tattocika are o comunitate de 128 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia impartaseste sfaturi de frumusete, retete culinare si parenting. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie