25.01.2023
Pamela Anderson a recunoscut ca a incercat sa-si omoare bona cand avea doar 8 ani: „Parintii mei considerau ca ea era superba, insa...”

Premiera documentarului „Pamela, a love story” va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, insa, intre timp, in mediul online sunt publicate o multime de detalii (care vor aparea in film) din viata principalului sex simbol al anilor 90'. De exemplu, s-a dovedit ca Pamela Anderson, in copilarie, avea ganduri serioase de a-si ucide bona. 

Vedeta in varsta de 55 de ani a afirmat ca, timp de trei-patru ani, bona sa o „abuza” si literlamente incerca sa o violeze. 

Ziua Tatianei! Cine sunt vedetele din showbizul moldovenesc care poarta acest nume melodios - FOTO

„Parintii mei considerau ca ea era superba, pentru ca imi aducea adesea cadouri. Insa ea ma abuza si imi spunea sa nu vorbesc nimanui despre asta”, a recunoscut modelul. 

Pamela a vrut sa-si protejeze fratele de bona sa si la un moment dat chiar a inceput sa planuiasca o tentativa de omor: aceasta a vrut sa o impunga in inima cu un betisor de la o bomboana. Insa problema s-a rezolvat de la sine. 

Laura Vetty - primele imagini cu fiica sa nou-nascuta! Vezi cum arata micuta, dar si ce prenume neobisnuit poarta - FOTO

„Odata i-am spus bonei ca vreau sa moara, iar a doua zi a murit intr-un accident”, si-a amintit celebritatea. Multa vreme, fata a crezut ca si-a ucis bona cu puterea gandurilor sale si i-a fost teama sa impartaseasca aceasta poveste celor dragi. Cu toate acestea, acum Pamela intelege ca a fost doar o simpla coincidenta. 

Articole din aceeasi categorie