25.01.2023
Ziua Tatianei! Cine sunt vedetele din showbizul moldovenesc care poarta acest nume melodios - FOTO

Astazi, 25 ianuarie, este sarbatorita Sfanta Mucenita Tatiana. Echipa Perfecte.md a pregatit o lista cu cele mai cunoscute vedete din Republica Moldova care isi sarbatoresc ziua onomastica. 

Tatiana Nastas - prezentatoarea stirilor PRO TV

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Aceasta s-a casatorit cu Augustin Nastas la 28 mai 2016. In 2019, au devenit parinti pentru prima data. Atunci, pe lume a aparut prima lor fiica, Diana. Recent, familia lor s-a marit cu inca o fetita pe nume Leila. 

„La multi ani tati, te iubesc din tot sufletelul”. Nicolae Botgros, felicitat de fetita sa. Vezi mesajul integral - FOTO

Tatiana Heghea - interpreta de muzica usoara

Tatiana Heghea este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei. Impreuna, ei au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Tatiana Cerga - interpreta de muzica usoara

Tania Cerga, cunoscuta si sub numele de scena Ivana, este o cantareata, compozitoare, textiera si cantautoare din Republica Moldova, fosta solista a formatiei „Studio One”. In 2013 si 2014 a fost membra a juriului concursului „Moldova are talent” alaturi de solistul vocal Nicu Tarna si tenorul Mihai Muntean.

Tatiana Martin - interpreta de muzica populara

Tatiana Martin este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova.Din repertoriul sau fac parte piese precum: „Rosu de malin”, „Asa m-a facut mama”, „Sarba fericirii”, „Floarea lui tata”. Pe langa muzica, Tatiana este activa si pe retelele sociale, in special pe Instagram, unde a reusit sa adune o comunitate frumoasa de peste 12 mii de persoane. 

Tatiana Maxian - bloggerita

Tatiana Maxian este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Mai nou, sotia interpretului Ilie Maxian canta. Tatiana si Ilie au trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Tatiana Spinu - interpreta, scriitoare

Tatiana Spinu este o interpreta si scriitoare din Republica Moldova. Printre cele mai cunoscute romane scrise de ea se numara „Parfumul scrisorii tale”, „O ultima scrisoare” si „Suflete arse”. La data de 1 noiembrie 2018, Tatiana s-a casatorit cu Andrei Rotaru, care este politist.

Valeria Capra - placut surprinsa de catre colegul sau! Prezentatoarea stirilor PRO TV a primit in dar un portret: „Este operator la noi, e foarte talentat” - FOTO/VIDEO

Tatiana Sterea - scriitoare

Tatiana Sterea este autoarea unei carti culinare. Aceasta nu mananca carne si lactate de mai bine de 10 ani si a adoptat o alimentatie bazata in mare parte, sau chiar in intregime, pe produse de provenienta vegetala. De asemenea, aceasta gestioneaza o cafenea cu bucate vegane, pentru cei care iubesc sa manance sanatos. 

Tatiana Tibuleac - scriitoare

Tatiana Tibuleac a fost reporter, editor si prezentator PRO TV Chisinau. Astazi ea este stabilita la Paris si continua sa activeze in domeniul dat. Tatiana a debutat ca scriitoare in 2014 cu o colectie de nuvele „Fabule Moderne”, de la Editura Urma Ta, Chisinau. In 2017 a aparut primul ei roman: „Vara in care mama a avut ochii verzi”, Cartier Publishing House. Pentru aceasta opera a primit premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova, premiul revistei literare Observator Cultural din Bucuresti si premiul Lyceum la festivalul FILIT din Iasi. In Spania a primit premiul Booksellers Recommend 2020 pentru fictiune si Premiul Calamo. Gradina de sticla este al doilea ei roman si a castigat Premiul UE pentru literatura in 2019. In 2021 a castigat cea mai inalta distinctie a Moldovei si anume „Ordinul Republicii”.

Tatiana Usatii, model basarabean

Tatiana Usatii este un model international de top originara din Republica Moldova. De-a lungul carierei sale, aceasta a colaborat cu mai multe branduri renumite, precum: Louis Vuitton, Gucci, Bulgari, Celine, Maison Van Cleef & Arpels, Hermes, Tom Ford, Max Factor, Bentley, M.A.C. Cosmetics si altele. In 2020, Tatiana a reprezentat Romania la concursul prestigios „Miss Earth”. 

Tany Vander, nutritionista, bloggerita

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. A devenit cunoscuta inca in 2013 dupa ce a colaborat cu Dan Balan pentru piesa „Lendo Calendo”. 

Tatiana Koberidze - bloggerita

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

Tatiana Tattocika, bloggerita

Bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Tattocika are o comunitate de 129 de mii de urmaritori pe Instagram si 141 mii de urmaritori pe YouTube. Femeia impartaseste adesea sfaturi de frumusete, retete culinare si parenting.

Maestrul Nicolae Botgros implineste 70 de ani! Retelele de socializare - inundate de felicitari din partea colegilor sai de breasla, dar si a familiei sale - FOTO

Tatiana Melnic - sotia prezentatorului „Gusturile se discuta”, Anatolie Melnic

Tatiana Melnic este sotia prezentatorului Pro TV Anatolie Melnic. Aceasta a adunat o comunitate de aproape 59 de mii de urmaritori pe Instagram, si zilnic distribuie acolo momente speciale din viata sa de familie, poze cu micuta sa Kamelia, dar si sfaturi pentru abonatele sale. Familia Melnic este una dintre cele mai indragite de internautii de la noi din tara. De-a lungul timpului acestia au reusit sa acumuleze o multime de aprecieri, comentarii si cu siguranta au castigat inimile fanilor.

Articole din aceeasi categorie