28.10.2022
Au aparut imagini cu coperta memoriilor Printului Harry! Internautii comenteaza deja titlul scandalos al cartii - FOTO

Recent a devenit cunoscut faptul ca, memoriile vor fi disponibile pentru cititori la inceputul noului an si anume pe data de 10 ianuarie 2023.

Editura a lansat online si coperta memoriilor. Fotografia pentru coperta a fost facuta de Ramona Rosales, fotograful personal al familiei Sussex.

Titlul cartii a provocat o reactie ambigua din partea expertilor regali si nu doar. Titlul poate fi tradus fie ca „De rezerva” sau „Liber”. In trecut, Harry era uneori numit „de rezerva”, in timp ce fratele sau mai mare, William, era considerat „mostenitorul”.

In timpul unui interviu, editorul regal al Daily Mirror, Russell Myers, a mentionat: „Sincer, mai multe persoane mi-au spus ca el ar fi trebuit sa o numeasca „Disperare”, a spus Russell.

„Printul Harry va arunca bomba dupa bomba.”, a adaugat editorul.

Xenia Deli - moment emotionant de ziua sa! Vezi cum a fost felicitata de catre fiica sa, Anastasia - VIDEO

In autobiografia sa, Printul Harry va povesti in detalii despre viata sa in familia regala, relatia cu fratele si tatal sau, moartea mamei si decizia de a parasi palatul impreuna cu Meghan.

Printul Harry, Duce de Sussex, cunoscut ca Printul Harry, este fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea si al Dianei, Printesa de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic.

Tot mai stilata! Maia Sandu, tinuta impecabila si pantofi cu toc de peste 10 centimetri. Vezi cum a aparut presedintele la cea mai recenta intalnire oficiala - FOTO

Articole din aceeasi categorie