04.03.2024
Fanii, socati de cum arata una dintre cele mai frumoase femei din lume fara machiaj - FOTO

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar fanii au fost uimiti de felul in care arata fara machiaj. Desi cei mai multi i-au apreciat naturaletea, au fost unii care au constatat ca machiajul o ajuta mult pe Nicole Scherzinger.

O postare recenta a lui Nicole Scherzinger a starnit discutii aprinse printre fanii ei de pe Facebook.

„Orice ti-ai facut la fata, sa stii ca aratai mai bine inainte de interventie”.

„Draguto, las-o mai moale cu injectiile alea in buze, arati mai bine fara ele!”

„Fillerele pe care ti le-ai pus arata rau, pacat, esti o femeie superba!”

„Atat de mult botox, atat de multe fillere”.

Boala lui Kate Middleton, mult mai grava decat s-a anuntat oficial? Ingrijorarea britanicilor, la cote maxime

Sunt si fani care ii iau apararea:

„Opriti-va! Are 45 de ani! Daca nu isi punea fillere, incepeati sa ziceti ca ce batrana arata… O femeie de 40 de ani nu mai arata ca la 20. Fara acele fillere in buze, buzele ei ar fi foarte subtiri. Buzele devin mai subtiri odata cu inaintarea in varsta. Fara fillere, ar avea cearcane sub ochi… arata superb!”, a comentat o admiratoare.

Vezi VIDEO postat AICI.

Daca legat de fata ei au gasit motive ca sa comenteze, fanii nu au ce sa mai zica atunci cand vine vorba de silueta ei perfecta.

Pentru a se mentine in forma, Nicole face yoga si este adepta antrenamentelor HIIT, combinand greutati cu alergatul pe banda sau o alta forma de cardio.

Pamela Anderson, o noua aparitie spectaculoasa, complet nemachiata, la 56 de ani. Mesajul sau e puternic - FOTO

In ceea ce priveste fitness-ul, Nicole spune ca totul trebuie facut cu moderatie: „Nu trebuie sa te sinucizi. Cand faceam parte din trupa Pussycat Dolls, credeam ca trebuie sa te antrenezi trei sau patru ore pe zi, dar nu este asa. Este vorba de a face 20, 30 sau 40 de minute de antrenament si conteaza sa folosesti inteligent acel timp, sa faci ceea ce functioneaza pentru tine”.

Articole din aceeasi categorie