27.08.2022
A cucerit Muntele Alb impreuna cu Delia! Olga Tapordei a avut o companie de vis in timpul expeditiei sale: „Chiar a fost o zi deosebita” - FOTO/VIDEO

Olga Tapordei este cunoscuta datorita pasiunii sale aparte pentru alpinism. Aceasta este prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest. De asemenea, recent femeia a cucerit si cel mai inalt varf din Europa, Mont Blanc (Muntele Alb). Insa, in aceasta expeditie, femeia a avut parte de o companie vesela si foarte neasteptata. Aceasta a urcat in varful muntelui alaturi de interpreta Delia. 

Pe pagina sa de Instagram, Olga Tapordei a publicat o serie de imagini si filmulete video hazlii cu Delia. 

Vor fi din nou nasi! Diana Rimis si sotul sau au avut parte de o surpriza placuta si emotionanta: „Am fost binecuvantati cu inca o pereche de fini minunati” - FOTO/VIDEO

„Delia, sa stii ca iti sunt tare recunoscatoare pentru invitatia de azi. Serios”, a spus Olga intr-un videoclip.

Este greu sa ajungi pana in varf. Insa daca ai o companie buna, totul este posibil. Cred ca asa a fost si in cazul Olgai. „Mai avem un pic pana in varf”, a mentionat femeia intr-un InstaStories. 

In timp ce au facut un mic popas, Olga si Delia discutau intre ele si, intr-un moment interpreta a spus: „Ziceam ca aproape am ajuns in varf si m-am gandit ca nu mai urc pana acolo, pentru ca am programare diseara la cina si ratez programarea, stii, sa mananc, si-i buna mancarica. Dar, revin”, a glumit cantareata. 

Diana Grigor - schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum tanara interpreta - FOTO/VIDEO

Tatiana Nastas este insarcintata pentru a doua oara! Vezi cum viitoarea mamica a anuntat aceasta veste frumoasa - FOTO

Intr-un final, Olga a mentionat ca aceasta zi a fost „una deosebita”. 

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie