15.12.2022
Oleg Tinkov - convins ca va muri „foarte curand”! Ce declaratii a facut omul de afaceri pe retelele sociale - FOTO

Oleg Tinkov a publicat recent o imagine pe retelele sociale, care a fost insotita de un mesaj lung si emotionant. In acesta, omul de afaceri ii critica pe miliardarii rusi, dar si vorbeste despre propria sa moarte din cauza bolii de care sufera. 

„Oamenii de afaceri de la Melnichenko, Galitsky... Toti pe care nu i-as numi aici, deja au dat-o in bara. Da, intregul Forbes (am in vedere evaluarile miliardarilor potrivit Forbes). Intregul Forbes! Sunteti cu totii niste ticalosi, sunteti nimeni! Vreti sa prindeti doi iepuri in acelasi timp, desi, spre deosebire de mine, aveti miliarde in bancile din strainatate, pasapoarte false si amante. Va asteapta o karma grea! Nu poti sa taci cand in jur se intampla atat rau”, a scris Tinkov pe pagina sa de Instagram. 

„Copii pentru copii”! Cristina Scalat a organizat un concert caritabil pentru a ajuta o fetita de doar 3 anisori. Afla povestea micutei Polina care s-a nascut cu o malformatie la urechi - VIDEO

Omul de afaceri si-a indemnat abonatii sa nu fie lasi, caci „avemcu totii o singura viata”. 

„Eu voi muri, si, probabil, in curand, din cauza leucemiei. Voi veti muri putin mai tarziu, insa veti muri, iar sicriurile nu au buzunare. Nu fiti ticalosi. Imi este rusine pentru voi”, a scris Tinkov. 

Averea lui Tinkov este estimata acum de Forbesc la 860 de milioane de dolari. Recent, presa a relatat ca omul de afaceri, care anterior a refuzat sa aiba un pasaport rusesc, si-ar putea pierde intreaga avere din cauza acuzatiilor de frauda in SUA. 

Oleg Tinkov s-a nascut pe 25 decembrie 1967, in regiunea Kemerovo. Este un antreprenor si om de afaceri rus, cunoscut in special drept fondatorul Tinkoff Bank. 

Fostul sot al Anastasiei Zavorotnyuk a dezvaluit cauza bolii grave a actritei: „Trebuia sa se gandeasca bine inainte de...”

Acum cativa ani, omul de afaceri a fost diagnosticat cu leucemie. In luna iulie a anului 2020, lui Oleg Tinkov i-a fost transplantata maduva osoasa. Aceasta operatie dificila creste semnificativ sansele de recuperare a bolnavilor de cancer. Antreprenorul s-a hotarat la aceasta interventie dupa ce, facand deja trei cure de chimioterapie, nu a vazut un efect. Mai mult ca atat, dupa chimioterapie, in organismul lui inca au mai ramas cateva celule leucemice. In plus, in timpul tratamentului sau intr-o clinica germana, Oleg a fost nevoit sa suporte o multime de reactii adverse, precum sepsis, covid-19 si altele.

Articole din aceeasi categorie