19.05.2022
Oare vor divorta? Sotia fotbalistului rus, Dmitri Tarasov, si-a luat copiii si a plecat la parintii ei

Zilele trecute, Anastasia Kostenko a decis sa plece in orasul sau natal Rostov na Donu. Sotia lui Dmitri Tarasov a decis sa plece impreuna cu cei trei copii mici ai sai.

Fanii cuplului au fost socati de decizia neasteptata a Anastasiei de a pleca.„De ce ai plecat la Rostov pentru o perioada nedeterminata?”, a intrebat-o un internaut pe Anastasia.

Kostenko, in varsta de 28 de ani, s-a grabit sa-si linisteasca urmaritorii virtuali. Ea a declarat ca planuia de mult sa-si viziteze rudele.

„Am bunici si chiar o strabunica... In ultimul timp am observat ca viata imi trimite semnale, nu puteam amana calatoria. Pentru mine, acest lucru este foarte important. Fiecare persoana draga, fiecare prieten de-al meu poate confirma acest lucru. Este teribil sa intarzii. In viata mea, am intarziat de doua ori ... ”, a raspuns sotia jucatorului de fotbal.

Marina Ovsyannikova intentioneaza sa se intoarca in Moscova: „Sunt boschetar, nu mai am o casa”

Intre timp, Dmitri Tarasov, in varsta de 35 de ani, continua antrenamentele sportive si comunica activ cu abonatii sai. Recent, fotbalistul a acordat chiar si un interviu Kseniei Sobchak.

Cel mai neobisnuit cuplu de la Hollywood! Megan Fox si Machine Gun Kelly si-au facut tatuaje in forma de papusi voodoo - FOTO

Articole din aceeasi categorie