19.05.2022
Cel mai neobisnuit cuplu de la Hollywood! Megan Fox si Machine Gun Kelly si-au facut tatuaje in forma de papusi voodoo - FOTO

Megan Fox si Machine Gun Kelly isi confirma in mod regulat statutul de cel mai neobisnuit cuplu de la Hollywood. Fanii sunt in asteptarea nuntii lor, pentru ca ceremonia promite a fi foarte extravaganta. Se zvoneste ca pentru nunta, actrita o sa aleaga o rochie neagra.

Acum indragostitii sunt in cautarea unui loc perfect pentru marele eveniment. Machine Gun Kelly a spus odata ca vrea ca nunta lui sa fie in stil gotic.

In timp ce internautii asteapta cu nerabdare nunta, vedetele nu fac decat sa se apropie tot mai mult. Recent cei doi si-au facut tatuaje comune. Indragostitii au ales ca pe pielea lor sa fie desenate papusi voodoo.

Are o voce spectaculoasa! Tany Vander a demonstrat ca poate canta la fel de bine ca pe timpuri: „Prea frumos ca sa fie adevarat” - VIDEO

Pe 13 ianuarie, Machine Gun Kelly  a cerut-o in casatorie pe Megan Fox. Muzicianul i-a oferit iubitei sale un inel de logodna cu un design unic. Smaraldul si diamantul sunt impletite intr-o singura compozitie, formand o inima intunecata care reprezinta dragostea lor. Acum, cuplul se pregateste de nunta.

Megan Fox este o actrita si fotomodel american. S-a nascut cu 16 mai 1986 in Tennessee. Logodnicul sau Machine Gun Kelly este rapper.

De 7 ani Ana Barbu nu mai este printre noi! Mesajul emotionant publicat de fiica sa Nataliei Barbu: „A venit pe lume o bucatica din tine pe nume Vera..” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie