19.05.2022
Marina Ovsyannikova intentioneaza sa se intoarca in Moscova: „Sunt boschetar, nu mai am o casa”

Doua luni in urma, Marina Ovsyannikova a organizat un act provocator la Pervii Kanal. Dupa acest scandal, jurnalista a fost nevoita sa isi dea demisia si sa plece din tara. 

Dupa aparitia sa la Pervii Kanal, Marina a plecat in Germania. Acolo s-a angajat in calitate de jurnalist, la un ziar local „Die Welt”. Totusi, chiar daca este sustinuta si incurajata in strainatate, jurnalista spune ca nu se simte in apele sale si intentioneaza sa se intoarca in Rusia.

„Totul s-a schimbat, in fiecare zi eu comunic cu diferiti oameni. Pentru mine este foarte greu. Am ramas boschetar, nu am casa. Copiii mei sunt in Moscova, nici macar nu ii pot cuprinde. Pana cand nu ma intorc in Moscova, insa intentionez sa fac asta in viitorul apropiat. Uite asa am devenit - nici macar nu stiu cine sunt eu in prezent. Eu lupt in continuu, insa pierd din energie si optimism”, a remarcat jurnalista. 

Vera Brejneva incarca de sine statator camioane intregi cu ajutor umanitar pentru refugiatii ucraineni din Polonia: „Dupa cum v-am promis...” - FOTO

Marina comunica des cu fiica ei, insa fiul nu prea este dornic de discutii cu mama sa. Jurnalista este sigura ca fostul ei sot il manipuleaza pe fiul ei si il pune impotriva ei. „Nu putem vorbi, pentru ca tatal lui ii spala creierul cu diferite prostii si il manipuleaza. Fiul meu se afla acum la o varsta foarte delicata - are 17 ani - el il asculta pe tatal sau, care il pune impotriva mea. Mama este o tradatoare care i-a distrus viata. Fiica are 11 ani. Mereu cand vorbim la telefon ea ma intreaba „Mama, cand o sa vii?”. Si eu mereu ii spun: peste o saptamana, peste o saptamana. Si ea imi spune ca deja a trecut o saptamana, iar eu inca nu am venit la ea. Uite asa si comunicam. Imi vine sa plang”, a spus Marina Ovsyannikova.

Jurnalista a recunoscut ca nu se intelege nici cu mama sa, care nu mai comunica cu ea din cauza protestului sau. Marina credea ca, cu timpul, isi va aduce toata familia in Europa, insa ideea sa nu a fost sustinuta de nimeni. 

Renumitul motan Stepan din Harkov a primit un premiu prestigios la Festivalul de la Cannes: „Sunt foarte, foarte fericit!” - FOTO/VIDEO

„Fiul meu niciodata nu vrea sa mearga undeva in strainatate, iar pe fata eu nu o pot lua nici macar in vacanta, pentru ca i-a expirat pasaportul. Si eu nu pot sa ii fac pasaport nou, pentru ca ma aflu la Berlin. Iar fostul meu sot nici nu vrea sa imi dea acord pentru ca fii mea sa vina la mine si nici pasaport nu vrea sa-i faca. Eu l-am sunat de cateva ori, am incercat sa vorbesc cu el prin fiul meu, insa el nu vrea sa miste macar un deget”, a spus Marina Ovsyannikova. 

Articole din aceeasi categorie