09.06.2021
O priveliste de toata frumusetea! Nicolle Trifan a iesit in lenjerie intima pe balcon

Ca tot a iesit soarele, antrenorea de fitness a profitat pentru a prinde un pic de bronz natural.

Nicolle Trifan este cu siguranta una dintre cele mai frumos sculptate antrenoare de fitness de la noi. Tanara este apreciata de internauti pentru motivatia pe care le-o ofera pentru a duce un mod de viata activ si sanatos, iar fiecare postare a ei din mediul online este dovada faptului ca prin munca, poti ajunge la corpul dorit.

Pentru ca in ultima perioada Chisinaul a avut parte de mai multe ploi decat de caldura, cu prima ocazie in care soarele si-a facut aparitia, Nicolle a profitat sa absoarbe putina vitamina D. Blonda sexy a iesit in lenjerie intima la balcon si probabil nu doar ea s-a bucurat de soare, ci si cei care au reusit s-o remarce, si-au bucurat ochii cu formele ei.

„EA MIROASE A... vanilie, miere si cocos.” Vlad Gatcan de aproape noua ani o admira, primeste lectii de viata de la ea si traieste o DRAGOSTE COSMICA cu Marinela Bezer

„Am putin timp liber, asa ca prind vitamina D asa cum reusesc”, a scris antrenoarea de fitness in instastory, publicand si un boomerang in care i se vad muschii fesieri si cei ai spatelui, bine lucrati.

Alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice practicate cu regularitate se pare ca sunt elementele cheie care ii ofera lui Nicolle un corp de invidiat, dar si mai ales de admirat.

Dupa ce si-a botezat fiul, Anisoara Loghin a plecat la mare! „Am scapat un pic de-acasa”

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie