09.06.2021
„EA MIROASE A... vanilie, miere si cocos.” Vlad Gatcan de aproape noua ani o admira, primeste lectii de viata de la ea si traieste o DRAGOSTE COSMICA cu Marinela Bezer

Probabil Marinela Bezer si logodnicul sau, Vlad Gatcan, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Dragostea lor e minunata si asta se vede prin pozele postate de tanara bloggerita pe pagina sa de Instagram. In cadrul unui interviu oferit revistei RED, Vlad a marturisit ce sentimente are pentru Marinela.

Fiind activa pe retelele de socializare, unde are mii de urmaritori si milioane de like-uri, Marinela povesteste deseori despre relatia cu iubitul sau, ce ii place la el, cat de mult tine la el si cum reusesc sa mentina o astfel de dragoste deja de opt ani. 

Vlad, insa, fiind mai rezervat, nu prea isi impartaseste emotiile cu internautii. Intr-un interviu oferit revistei RED by Rodica Cioranica, logodnicul Marinelei Bezer si-a deschis sufletul si a descris cum iubita sa ii schimba viata, ce invata de la ea si cum o admira in fiecare zi. EA... e gingasa, ambitioasa, energica. MIROASE A... vanilie, miere si cocos. Ca o prajitura care iti provoaca dependenta. O IUBESC... pentru mimica pe care o face cand ma roaga ceva!”

La randul sau, Marinela a spus:EL... e intelept, altruist, puternic. MIROASE A... vara, a plaja salbatica, a nisip fierbinte si tot ce iubesc eu mai mult. O aroma reconfortanta, care imi ofera o senzatie de liniste si siguranta. IL IUBESC... pentru felul in care are grija de mine. Pentru ca este rabdator. Pentru ca ma sustine in orice idee trasnita.”

Amintirea memorabila pe care ambii o tin in suflet este cea cand au fost la: „cina romantica pe malul oceanului Indian. A fost o seara magica in care si-a deschis sufletul, iar eu i-am descoperit o noua latura, mult mai fragila.”

„E prima noastra cina romantica la apus de soare pe malul oceanului. Am avut o discutie de suflet care a durat ore in sir de parca abia atunci am facut cunostinta.”, a spus Vlad.

 

Marinela Bezer si Vlad Gatcan au emigrat cativa ani in urma in Marea Britanie, iar impreuna au o afacere in comertul online. Tinerii adora sa calatoreaca impreuna, au fost prin cele mai deosebite si spectaculoase locuri de pe planeta. Marinela posteaza des poze frumoase pe retelele de socializare si incanta internautii. Ea a reusit sa cucereasca inimile a mai mult de 250 de mii de urmaritori pe Instagram si este un exemplu pentru multe fete din Republica Moldova.

Citeste si :  Asa nu ai mai vazut-o! Valentina Nafornita - cu breton blond, in imprimeu de leopard, pantofi cu platforma si cu manichiura excentrica

Surse foto: Redbyrc, Instagram

Articole din aceeasi categorie