21.04.2021
O cunoscuta prezentatoare TV din Rusia nu a platit 199 de amenzi de circulatie, iar politia i-a ridicat masina de lux

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV si vloggerite din Rusia, Anastasia Ivleeva, a impartasit cu fanii ei momentul cand politia i-a ridicat masina de lux, pentru neplata a 199 de amenzi de circulatie. 

Anastasia Ivleeva este una dintre cele mai cunoscute influencerite din Rusia, cu peste 18,7 milioane de urmaritori pe Instagram. Tanara, in varsta de 30 de ani, este o figura excentrica in lumea mondena din Moscova, iar aparitiile ei publice nu pot trece neobservate.

Au facut show sub dus! Irina si Sergiu Kovalsky, intr-o sedinta foto fierbinte pe plajele din Maldive - VIDEO

Recent, Anastasia a publicat pe contul ei de Instagram cateva poze, dar si imagini video care arata cum se desparte de masina ei, un Lamborghini Aventador, pe care a cumparat-o vara trecuta. Ea a fost oprita in trafic de catre politisti, care au constatat ca influencerita nu a platit 199 de amenzi, a caror valoare se ridica la 200.000 de euro. 

Tina Karol, fara machiaj si coafura, alaturi de mama si nepoata ei. Cum arata potentiala soacra a lui Dan Balan?

Intr-o imagine din story se vede cum vehiculul este tractat de un camion, cu mesajul „imi iau copilul”. Dupa acest incident, influencerita a reusit sa-si recupereze Lamborghiniul platind toate amenzile. Cele mai multe au fost luate pentru parcare in locuri nepermise, depasirea limitei de viteza, trecerea peste linie dubla continua, dar si pentru executarea neregulamentara a virajelor. 

Anastasia Ivleeva este prezentatoarea mai multor show-uri de televiziune din Rusia. In 2019, ea a primit premiul TEFI (echivalentul premiului american Emmy) pentru cea mai buna gazda a unui talk show de entertainment din prime-time. 

Despartirea e grea! Fiul Natei Albot nu se poate "dezlipi" de ea: "Descleie-te si du-te...Am impresia ca daca ar putea, ar musca din mine o bucata ca sa o ia cu el la gradinita" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie