15.02.2020
Nu e Tina Karol si nici focoasa bulgaroaica. S-a aflat cine este iubita lui Dan Balan
Recent, presa ucraineana a fost impanzita de stiri precum ca juratul de la Vocea Ucrainei ar avea o relatie de dragoste cu una dintre dansatoarele sale. Dupa imaginile aparute in social-media, tanara era unica femeie in gasca cantaretului, de ziua lui.
Dupa toate aceste zvonuri, editorii VIVA Ukraine afirma ca un apropiat al artistului, care a dorit sa ramana anonim, a luat legatura cu ei si a dezvaluit numele iubitei cantaretului.
Citeste si: Acum este unul dintre cei mai sexy si carismatici artisti, dar cum arata Dan Balan in copilarie? Imagini pretioase din arhiva familiei
Din informatiile sursei, Dan Balan este intr-o relatie cu o tanara de 20 de ani din Harkov, pe nume Anastasia. Ea este studenta la Universitatea din Harkov, este pasionata de dansuri, iar anul trecut a devenit regina frumusetei in cadrul unui concurs desfasurat la facultatea ei. Nu este de mirare, pentru ca aceasta chiar arata demential.
Citeste si: Dan Balan, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Moldova, nu mai este singur? Cum arata presupusa lui iubita
Din pagina de Instagram a tinerei este lesne de inteles ca ea merge deseori la Vocea Ucrainei si a fost alaturi de artist in calatoriile sale in Bukovel si Bucuresti.
Intr-o postare pe InstaStories, aceasta apare chiar in apartamentul lui Dan Balan.
Intrebata de internauti ce este intre Dan si Tina dupa culise, aceasta a raspuns folosind cuvintele juratului moldovean: „Un roman scris de mana unui geniu.”
Citeste si: Dan Balan – despre relatia cu Tina Karol: „Este un roman scris de mana unui geniu.”
Relatia celor doi ar dura aproape un an si nu se stie inca cat de serioasa este. Cum crezi, va reusit tanara ucraineanca sa-l duca la altar pe cel mai ravnit burlac moldovean?
Sursa foto: Viva.ua, Instagram.com
Articole din aceeasi categorie