06.02.2020
Acum este unul dintre cei mai sexy si carismatici artisti, dar cum arata Dan Balan in copilarie? Imagini pretioase din arhiva familiei
Astazi, cel mai cunoscut interpret de muzica usoara din Moldova, Dan Balan, isi sarbatoreste cei 41 de ani.
Ne vine greu sa credem ca artistul a trecut de 40, intrucat arata ca un proaspat student: plin de entuziasm, energie si idei.
Citeste si: Dan Balan implineste astazi 41 de ani. TOP 10 hituri ale artistului, care au cucerit lumea
Cu ocazia aniversarii juratului de la Vocea Ucrainei, Perfecte.md iti propune sa vezi cum arata acesta pe vremea cand era bebelus si abia facea cunostinta cu lumea muzicii.
Din multimea de fotografii absolut exceptionale, putem observa ca interpretul era pasionat de muzica inca din copilarie, iar relatia apropiata cu mama sa, a fost construita solid inca din acea perioada. 
Citeste si: Dan Balan – unchiul cel fain! Acesta si-a „inundat” nepotii cu daruri de Craciun. Cum se distreaza alaturi de micuti
Dan Balan este fiul vedetei de televiziune, Ludmila Balan, si al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova in Israel si fost sef al Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova. Sora lui Dan, Sanda Balan, a ales sa stea departe de lumina reflectoarelor, desi pentru o perioada de timp a fost prezentatoare la un post de televiziune.
Sursa foto/video: Instagram.com, Facebook.com
Articole din aceeasi categorie