26.05.2022
Noi dezvaluiri despre fiica cea mica a lui Vladimir Putin. Motivul bizar pentru care ar fi calatorit in Germania: „Este la fel ca tatal ei!”

Au trecut doar cateva saptamani de cand s-a aflat cine este barbatul cu care are o relatie Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin, iar acum apar noi detalii despre ea. Mai exact, se pare ca aceasta ar fi zburat in repetate randuri in Germania pentru a-si face niste tratamente de infrumusetare controversate, ce consta in injectarea unei cantitati de sange de la pacienti in piele, din dorinta de a stopa ridurile.

Conform unor informatii obtinute de jurnalistii de la Bild, Katerina Tikhonova, in varsta de 35 de ani, a calatorit de mai multe ori in Germania pentru a beneficia de niste tratamente de infrumusetare controversate.

Potrivit sursei citate, procedurile consta in injectarea unor cantitati de sange in piele pentru a trata ridurile, iar procedura nu este deloc ieftina. Potrivit sursei, pretul se ridica la aproape 4.000 de euro, insa fiica presedintelui rus ar fi optat si pentru alte proceduri.

Conform sursei citate, cercetatoarea ar fi investit si in injectii cu botoc si acid hialuronic, intrucat si-a dorit sa scape de ridurile de expresie de pe frunte si din jurul gurii.

De asemenea, se pare ca si tatal ei, presedintele rus, ar fi un impatimit al interventiilor estetice.

Sotia campionului mondial Olexandr Usyk a aratat buncarul in care s-a adapostit in timpul razboiul din Ucraina, impreuna cu copiii sai: „Nu vor uita asta niciodata” - FOTO

„Fiica lui Vladimir Putin a cheltuit mii de euro pe proceduri de infrumusetare ciudate. La fel ca si tatal ei, care isi doreste sa fie tanar, nu?”, a comentat un utilizator pe un grup de Telegram, potrivit Daily Star.

Katerina Tikhonova are o relatie cu Igor Zelenski, un barbat de 52 de ani, care lucreaza ca balerin profesionist si care a condus pana de curand Baletul de Stat Bavarez.

Potrivit Daily Mail, cei doi au impreuna si o fiica, iar pana de curand, cand aceasta a fost tinta sanctiunilor impuse de Occident din cauza declansarii razboiului din Ucraina, Katerina zbura in permanenta de la Moscova la Munchen, pentru a petrece timp alaturi de partenerul ei. Totodata, in permanenta, era flancata de garzile serviciilor secrete ruse.

Aceste informatii au iesit la iveala in urma unei investigatii ce a fost declansata de o publicatie independenta din Rusia si de ziarul Der Spiegel. Sursele respective au aratat, de asemenea, ca fiica cea mica a lui Vladimir Putin, care provine din casnicia cu fosta sotie, a fost casatorita cu milionarul Kirill Shamalov, in varsta de 40 de ani. Ei s-au despartit, insa, in 2017, iar la scurt timp ea a inceput relatia cu balerinul Zelenski, care a fost, de asemenea, casatorit si are trei copii - doua fete si un baiat -  cu coregrafa Yana Serebryakova.

De asemenea, investigatia jurnalistica a scos la iveala documente care au aratat ca pe parcursul a doi ani, fiica lui Vladimir Putin a zburat de mai bine de 50 de ori la Munich, acolo unde Zelenski lucreaza, pentru a-i fi aproape.

Si-a incheiat cariera de jucatoare la doar 20 de ani, insa adevarata drama a trait-o ca antrenoare: „Am suferit mult”

De asemenea, jurnalistii au obtinut pasaportul fiicei lui Putin, a lui Zelenski, dar si a fiicei lor, o fetita care a venit pe lume in 2017.

Zelenski, care este rus cu origini georgiene, nu este inrudit cu presedintele ucrainean. Acesta a lucrat pana luna trecuta la Balatetul de Stat Bavarez, de unde a plecat pentru ca a refuzat sa condamne razboiul sangeros al lui Putin din Ucraina.

Articole din aceeasi categorie