26.05.2022
Sotia campionului mondial Olexandr Usyk a aratat buncarul in care s-a adapostit in timpul razboiul din Ucraina, impreuna cu copiii sai: „Nu vor uita asta niciodata” - FOTO

La 3 luni de la inceputul razboiul in Ucraina, sotia lui Oleksandr Usyk a dezvaluit locul in care a stat ascunsa impreuna cu cei trei copii ai sai.

Ekaterina Usyk a postat pe retelele sociale o imagine cu buncarul care a servit ca adapost pentru familia sa, alaturi de un mesaj: „Copiii nu vor uita niciodata asta! 25 februarie, acum trei luni, cand credeam ca totul se va termina in curand, in cel mult o saptamana... Oameni puternici si spirit puternic!”. 

In urma cu cateva saptamani, Ekaterina Usyk a ramas socata si a tinut sa arate lumii ceea ce au facut soldatii rusi in casa sa.

Acestia au vandalizat nu doar casa, ci si curtea casei lui Usyk, dupa ce au daramat gardul cu tancul si au distrus curtea.

„Eu as acorda femeilor titlul de erou.” Olena Zelenskaya - mandra de femeile din Ucraina care lupta in razboi. Ce a spus prima doamna a Ucrainei intr-un interviu

Ea a facut fel de fel de dezvaluiri, insotite de imagini. Ultima postare a Ekaterinei este pur si simplu terifianta. Ea a aratat o fotografie cu o groapa de gunoi, in care se aflau aruncate fotografii ai unor soldati rusi din „regimentul nemuritor”, care au murit pe campul de lupta.

„Acestea sunt consecintele 'Regimentului Nemuritor' unde acesti oameni au fost condusi pentru 15 ruble”, a scris Ekaterina pe Instagram.

Oleksandr Usyk si familia sa au parasit Ucraina la cateva saptamani dupa ce a inceput razboiul din Ucraina. 

In total, de la inceputul razboiului, au plecat din Ucraina peste 14 milioane de oameni, dintr-opopulatie de 41 de milioane. Printre acestia s-a aflat si campionul mondial la categoria grea, Oleksandr Usyk.

„Promit sa aud pe toata lumea”. Svetlana Loboda a lansat un centru de asistenta psihologica pentru ucraineni - FOTO

Detinatorul centurilor WBA, WBO, IBF si IBO a luptat cateva saptamani alaturi de armata ucraineana, dar apoi a trebuit sa plece din tara pentru a pregati meciul-revansa cu Anthony Joshua.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie