12.05.2022
Back in time. Cum arata Gigi Hadid la prima ei defilare. Diferentele sunt mai mult decat evidente - VIDEO

Gigi Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul este cunoscut in lumea intreaga, iar numele ei este pe lista de preferate ale celor mai mari case de moda. Recent, fanii iubitei lui Zayn au avut parte de o surpriza cand pe TikTok a ajuns un fragment din prima ei auditie pentru Victoria's Secret.

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Gigi Hadid sa defileze purtand creatiile lor. Gi face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alaturi de sora ei, Bella Hadid, de Kendall Jenner si de sotia lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 67 de milioane de urmaritori pe Instagram, la care se adauga si alte milioane in real life.

Ochelarii de soare - mai mult decat un simplu accesoriu! Vezi cele mai actuale modele din acest an si iesi din tipare pentru un look fascinant - FOTO

TikTok-ul inca este o sursa nesecata de momente uimitoare, iar unul dintre ele este si cel al auditiei lui Gigi pentru Victoria's Secret. Inainte de a fi anulate in 2018, defilarile Victoria erau unele dintre cele mai grandioase din intreaga lume a modei, asa ca nu este de mirare ca Gi si-a dorit un loc in echipa de ingerasi. Prima auditie a modelului a avut loc in 2015 si de abia acum a aparut pe TikTok. In videoclipul de cateva secunde fanii lui Gi au putut observa cum aceasta a defilat cu incredere, asa ca juratilor nu le-a luat prea mult timp sa spuna ”te vrem in echipa noastra”.

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie