23.01.2024
Nicolina Bucataru s-a impacat cu fostul iubit! Cum a facut anuntul - FOTO

Bloggerita a facut public anuntul ca s-a impacat cu fostul iubit. Vezi in articolul de mai jos imaginea cu cei doi indragostiti.

Desi si-au spus adio de ceva timp, Nicolina Bucataru si fostul ei iubit petreceau timpul impreuna, insa bloggerita mereu spunea ca nu formeaza un cuplu cu acesta. Insa, Sorin ii tot facea cadouri si incerca sa o cucereasca din nou, iar asta i-a reusit.

Ce tunsori si nuante ale parului sunt in voga in 2024! Hairstylistul Andrei Cocieru te ajuta sa ai o coafura perfecta - VIDEO

Pe langa cantat, Elena Javelea este pasionata si de confectionarea esarfelor! Interpreta iti arata cum sa-ti accesorizezi tinuta cu stil si rafinament - VIDEO

Acum cateva ore, Nicolina a publicat o imagine in tonuri alb-negru alaturi de Sorin, in descrierea careia a lasat doar un emoticon cu o inima.

In doar cateva ore imaginea a trans peste 5 mii de aprecieri, iar internautii au lasat mai multe mesaje in sectiunea comentarii: „Minunati”, „Frumosilor”, „Ce poza frumoasa”.

Ionel Istrati „se vinde” de Ziua Indragostitilor! Cat costa o plimbare, o imbratisare, dar si un sarut cu interpretul: „In credit, posibil?”- VIDEO

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 107 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

Articole din aceeasi categorie