23.01.2024
Ce tunsori si nuante ale parului sunt in voga in 2024! Hairstylistul Andrei Cocieru te ajuta sa ai o coafura perfecta - VIDEO

Inceputul unui an aprinde mereu dorinta de a-ti schimba look-ul. Reporterul Madalina Sorocovschi, a mers la un hairstylist pentru a afla care sunt noile tendinte. Ce culori de par se poarta in 2024, dar si cum alegem tunsoarea perfecta, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„2023 a fost un an foarte bun, a tinut cu voi, a fost un an natural. Anul 2024 vine, la fel, cu surprize de naturalete. Pastram culoarea naturala sau tindem sa o pastram naturala. Alegem o tunsoare scurta, pana la barbie, in cazul in care ni se potriveste. Daca tunsoarea ajunge pana la umeri, vorbim despre un care sau bob care care este, la fel, in tendinte. Un par lungu se mentine mai bine atunci cand este scarit”, a mentionat Andrei Cocieru, hairstylist.

Anul 2024 aduce o paleta diversa si indrazneata de culori pentru par, reflectand o perioada in care individualitatea si expresivitatea sunt in centrul atentiei. „Daca vorbim de culoare si avem un par lung si scarit atunci anul acesta se poarta mai mult culorile reci. Vorbim de un saten rece care este o culoare de top, poate fi si negru, dar rece. Toate nuantele se duc pe rece. Nuanta de rosu este, la fel, o culoare recomandata anul acesta”, a spus Andrei Cocieru.

Tunsorile pixie si bob se numara printre tendintele acestui an, dar intr-o varianta modernizata. „Aceste tunsori mereu au fost in top, sunt tunsori clasice, doar ca vorbim de stilizare. Stilizarea poate sa fie mai naturala, sa nu fie cu insistente de aranjare. Se poarta si tunsorile asimetrice, se potrivesc si la fetele tinere, dar si la doamne”, a precizat hairstylist-ul.

Jennifer Lopez, nominalizata la „Zmeura de Aur”, la categoria „cea mai proasta actrita”. Ce alte vedete sunt pe „lista rusinii” - FOTO

Alegerea unei coafuri de mireasa care sa te evidentieze in ziua nuntii poate fi o adevarata provocare. „Parul vine ca o amprenta usoara. Fetele isi doresc un brushing, o coada la spate, mai sunt fetele care isi doresc un coc la spate pentru ca iarasi, face un accent frumos la spate”, a povestit Andrei Cocieru, hairstylist.

A trecut printr-un divort tumultuos, dar si-a gasit linistea. Ioan Gruffudd, actorul acuzat ca si-a inselat sotia, s-a logodit - FOTO

Potrivit tendintelor, unii barbati vor dori in acest an sa adopte un look mai elegant, in timp ce altii vor dori sa mearga pe un stil casual: „Majoritatea opteaza pentru o tunsoare clasica. Recomand barbatilor sa-si aleaga o tunsoare care li se potriveste. O tunsoare doar cu foarfeca. Le recomand ca ei sa se analizeze din cap pana in picioare. Acum se poarta parul cat mai lung, cu valuri”.

Articole din aceeasi categorie