23.01.2024
Ionel Istrati „se vinde” de Ziua Indragostitilor! Cat costa o plimbare, o imbratisare, dar si un sarut cu interpretul: „In credit, posibil?”- VIDEO

Se pare ca in acest an, Ionel Istrati nu-si doreste sa petreaca Ziua Indragostitilor de unul singur.

Astfel, interpretul are o oferta „avantajoasa” pentru urmaritoarele lui. Dupa cum spune chiar el, este gata sa fie „inchiriat”.

Intr-un video postat pe TikTok, Ionel Istrati si-a publicat price-list-ul. El este dispus sa merga cu cineva de mana pentru 80 de lei si sa fie imbratisat pentru 150 de lei.

Iar daca iti doresti un sarut cu Ionel, trebuie sa scoti din buzunar nici mai mult, nici mai putin - 250 de lei.

Totodata, interpretul poate petrece o zi intreaga cu una dintre fanele lui daca aceasta va scoate din buzunar 500 de lei.

Zeci de mesaje au inceput sa apara in sectiunea de comentarii a video-ului. Urmaritoarele lui Ionel au apreciat umorul fin al acestuia si astfel i-au scris: „Loc liber mai este?”, „Super oferta”, „In credit posibil?”, „Ne punem la rand”, „Minunat umor, sau poate nu, mult succes”.

Frigul de afara nu le sperie! Top 5 vedete de la noi care au pozat in costum de baie, chiar in zapada - FOTO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. 

Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Ce tunsori si nuante ale parului sunt in voga in 2024! Hairstylistul Andrei Cocieru te ajuta sa ai o coafura perfecta - VIDEO

Printre piesele care l-au facut cunoscut se numara: „Eu numai, numai”, „Te caut”, „Odinoko”, dar si „Wake Me Up”, in videoclipul caruia s-a filmat modelul de la noi, Xenia Deli.

Articole din aceeasi categorie