31.03.2021
Nicolae Botgros, alaturi de fiul si viitoarea nora! Familia maestrului s-a vaccinat anit COVID la Iasi. „Multumesc mult Romania ..!!!”

Maestrul Nicolae Botgros si-a anuntat prietenii virtuali de pe Facebook ca a fost vaccinat impreuna cu familia sa, in Romania.

Citeste si :  Nicolae Botgros, despre cosmarul prin care a trecut din cauza infectarii cu virusul COVID-19. „Am plans ca un copil”

Dupa ce a trecut printr-o perioada dificila din cauza infectarii cu COVID-19, maestrul anunta o veste imbucuratoare: „Azi am vizitat orasul IASI ..!!! Ne-am vaccinat, toata familia .. Multumesc mult Romania ..!!!”, a scris dirijorul in postarea de pe retelele de socializare, publicand si o poza in care apare alaturi de fiul sau Corneliu Botgros si aleasa inimii celui din urma.

In acest an, la cea de-a 68-a aniversare, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta, maestrul si-a prezentat toti invitatii si a spus ca fiul lui Corneliu a venit cu „viitoarea nora”: „Sunt alaturi de sotia Lidia, Corneliu, Cristi si viitoarea noastra nora, Angela.”

Cat de frumoasa este iubita lui Corneliu Botgros. Instrumentistul a venit la aniversarea tatalui sau, insotit de „viitoarea nora" a maestrului

Corneliu Botgros a fost casatorit cu Adriana Ochisanu, iar in 2013 au divortat, dupa 17 ani de casnicie. Cei doi au un fiu pe nume Cristi.

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie