26.01.2021
„Anii mei au trecut, au trecut prin triumf”. Cum si-a sarbatorit maestrul Nicolae Botgros cea de-a 68-a aniversare

Cel care a transformat muzica populara in simbol national si carte de vizita a tarii noastre, maestrul Nicolae Botgros a implinit, ieri, varsta de 68 de ani.

Citeste si :  Asa cum ii sade bine unui lautar. Nicolae Botgros a luat din nou vioara in maini, intr-o fuziune fantastica cu Roman Iagupov si Zdob si Zdub

Ca pe timp de pandemie, muzicianul a sarbatorit intr-un cerc restrans, doar cu oamenii dragi si familia.

„Ziua asta de astazi sa fie nu numai asta, dar si cea cand m-am externat din spital sa fie tot o zi de nastere fiindca a fost o cumpana mare prin care am trecut si nu vreau sa imi amintesc de aceasta. Din ziua aceea si pana acum ma simt bine.”, spune maestrul.

„Anii mei au trecut, au trecut prin triumf. Anii mei au trecut prin mare spectacole. Evenimentele toate care au fost in viata mea au fost evenimente marcante pentru familie, orchestra Lautarii. Toti anii mei au trecut foarte frumos.”

Priveste reportajul in intregime si afla care este dorinta cea mai mare a lui Nicolae Botgros.

Citeste si :  Maestrul Nicolae Botgros isi sarbatoreste ziua de nastere. Felicitarile au curs siroaie dis-de-dimineata: "Ne-ati demonstrat ca muzica si sufletul sunt leacuri eterne impotriva tuturor virusilor"

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie