26.01.2021
Cat de frumoasa este iubita lui Corneliu Botgros. Instrumentistul a venit la aniversarea tatalui sau, insotit de „viitoarea nora" a maestrului

Maestrul, Nicolae Botgros si-a sarbatorit ieri, ziua de nastere. El a implinit 68 de ani. Fiul acestuia, Corneliu Botgros a venit la aniversarea tatalui sau, insotit de iubita sa. 

Citeste si :   „Anii mei au trecut, au trecut prin triumf”. Cum si-a sarbatorit maestrul Nicolae Botgros cea de-a 68-a aniversare

Intr-un reportaj din cadrul emisiunii O Seara Perfecta, de la aniversarea maestrului Nicolae Botgros, secretul a iesit la iveala. Corneliu Botgros a venit alaturi de iubita sa.

Maestrul si-a prezentat toti invitatii si a spus ca fiul lui, Corneliu a venit cu „viitoarea nora”: „Sunt alaturi de sotia Lidia. Corneliu, Cristi si viitoarea noastra nora, Angela.”

Iubita instrumentisului este o blonda frumoasa.

Aflandu-se in platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Mihaela Tabara, care colaboreaza cu fiul maestrului a spus ca stia despre relatia lui Corneliu cu frumoasa blondina. Dupa ce au aparut de mai multe ori impreuna, s-au iscat zvonuri precum ca cei doi ar forma un cuplu, pe care Mihaela le-a dezmintit:„Stiu de relatia aceasta, e de ceva ani, nu e de acum. Mie imi venea sa rad cand toata lumea specula si vorbea, iar eu stiam adevarul.”

Si-a vandut masina pentru a lansa noi melodii! Mihaela Tabura: „M-a afectat foarte mult pandemia. Eu sunt la fel dependenta de evenimente private, de nunti, cumetrii”

Corneliu Botgros a fost casatorit cu Adriana Ochisanu, iar in 2013 au divortat, dupa 17 ani de casnicie. Cei doi au un fiu pe nume Cristi.

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie