17.11.2022
Natalia Vodianova - la un eveniment public pentru prima data dupa ce si-a gasit sora. Vezi cum si-a facut aparitia modelul - FOTO

Vestea ca modelul Natalia Vodianova si-a gasit sora mai mica, pe care nu a vazut-o de mai bine de douazeci de ani, a fost un soc pentru toti.

Internautii discuta activ aceasta noutate, iar unii deja contruiesc teorii. Insa, intre timp, modelul isi continua treaba, ingorand speculatiile celor din afara. 

Cu siguranta nu ai mai vazut-o asa! Vezi cum a aparut bloggerita Vlada Botan in ultima sa publicatie pe retelele sociale - FOTO

Vedeta podiumului a aparut recent la deschiderea VIP a expozitiei „Steven Meisel, 1993 de ani in fotografii”, care a avut loc anterior la New York. 

La eveniment, Natalia a aparut intr-o rochie lunga neagra, care i-a accentuat bine silueta. Ea si-a completat look-ul cu o pereche de pantofi din piele, cercei si un colier de aur. Modelul, care intotdeauna a reprezentat naturaletea, si-a facut un machiaj simplu si si-a adunat parul intr-un coc. 

Mesajul neasteptat transmis de Paula Seling, dupa aparitia zvonurilor conform carora ar fi divortat - FOTO

Natalia Vodianova este un fotomodel rus. Ea mai este filantrop si actrita ocazionala de televiziune. E cunoscuta pentru colaborarea cu Calvin Klein. In 2012 s-a pozitionat pe locul 3 in topul Forbes al fotomodelelor dupa venituri, estimandu-se ca a castigat intr-un singur an 8,6 mln $.

Articole din aceeasi categorie