22.04.2021
Natalia Gordienko crede ca isi va gasi barbatul potrivit la timpul potrivit. Ce spune despre divortul de tatal copilului ei si moartea mamei, cand ea avea doar 18 ani

Natalia Gordienko este foarte activa pe retelele de socializare, acolo unde publica diverse imagini din viata de zi cu zi. Si ti se pare ca stii totul despre ea, insa nu e asa!

Citeste si :  Moldova, Rusia, Ucraina si Grecia - intr-un singur cadru, creat de Natalia Gordienko. Pregatirile intensive o vor ajuta sa aduca marele premiu in tara noastra? 

Intr-un interviu oferit pentru okmagazine.ro Natalia a vorbit despre moartea mamei sale, pe care a pierdut-o pe cand avea 18 ani si care e un subiect dureros pentru ea. „Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: desi era o pierdere incredibila, a trebuit sa ma ocup de toate detaliile. Disparitia mamei m-a facut sa vad lumea cu alti ochi, sa devin mai puternica, dar si cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie.”

Frumoasa interpreta are un fiu minunat, pe nume Christian, care are trei anisori si despre care spune ca ii seamana foarte mult. „E un copil tare bun, energic, optimist si pozitiv, ambitios, nu se lasa pana nu obtine ce isi doreste. Imi seamana mult si ma bucur ca este asa.”

Natalia a trecut prin divort cu tatal copilului sau, ceea ce a fost o incercare pentru ea. „Sunt un Capricorn optimist care crede in iubire si familie cu tot sufletul, pentru ca acestea sunt valori cu care am fost crescuta. Toate experientele prin care trecem, chiar daca sunt dureroase, ne calesc si ne fac sa ne descoperim mai bine, sa ne gasim mai bine drumul”, a spus artista, sursei citate.

„Imi doresc sa intalnesc barbatul alaturi de care sa imi intemeiez o familie mare si fericita.  Sunt convinsa ca ce este pentru mine, o sa vina la momentul oportun!”, a mai adaugat Natalia.

Acum artista se pregateste pentru concursul Eurovision, care va avea loc in luna mai, si unde va prezenta Moldova cu piesa Sugar.

Tot mai aproape de Eurovision! Natalia Gordienko s-a intalnit cu Marcel Pavel. Ce i-a zis interpretul din Romania

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie