02.06.2022
Nastya Ivleeva a fost data in judecata! Blonda va trebui sa achite 250 milioane de ruble. Vezi care este motivul: „Cred ca aceasta suma este rezonabila si justificata” - FOTO

Recent, Nastya Ivleeva a lansat un curs online dedicat sportului si a unui stil de viata sanatos. Scopul acestui curs este de a prezenta oamenilor un ciclu de antrenamente care o sa ii mentina intr-o forma fizica buna si o sa ii faca mai atletici. Cu toate acestea, nu toti au ramas incantati de ideea blondei. 

Recent, s-a zis ca Tribunalul Districtual Smolninsky din Sankt Petersburg a primit o plangere de la un antrenor cu o experienta de zece ani, care se numeste Vitali Gudkov. 

Vera Brejneva si Konstantin Meladze - la un pas de divort! Motivul ar fi parerile contradictorii in privinta razboiului - FOTO

Barbatul a achizitionat cursul vedetei, in urma caruia a ramas nemultumit si a decis sa depuna o plangere. In cererea sa, Vitali mentioneaza ca antrenamentul blondei este daunator sanatatii. De asemenea, el a fost revoltat de faptul ca vedeta vorbeste de sport si stil de viata sanatos in timp ce bea vin. 

„In cursul sau, Anastasia Ivleeva propagandeaza un stil de viata nesanatos si alcoolul, ceea ce poate dauna tuturor celor care au achizitionat produsul”, scrie barbatul in plangerea sa. 

Drept urmare, antrenorul cu experienta de zece ani, dupa ce a analizat bine cursul Anastasiei Ivleeva, a ajuns la concluzia ca ea este complet incompetenta si nu poate garanta eficacitatea maratonului sau. Cand Vitali a aflat ca din cursul sau, Nastya a castigat 253 milioane de ruble, el i-a cerut vedetei... 250 milioane. „Cred ca aceasta suma este rezonabila si justificata. Dupa ce am sa o primesc, intentionez sa o cheltuiesc pe caritate si pe propagandarea unui stil de viata sanatos”, a scris Gudkov. 

Anastasia Ivleeva preia in mod activ diverse proiecte. Anul trecut ea a inceput sa produca chipsuri sub propriul ei brand, care sunt acum vandute prin toate marketurile din Rusia. In plus, ea organizeaza spectacole si proiecte pe retelele sociale, care ii aduc un venit destul de mare. 

Vedeta nu o data a mentionat ca ea acum munceste din greu, pentru ca la batranete sa se poata odihni frumos pe malul unui ocean. 

Castigatoarea emisiunii „Bitva Ekstrasensov” Elena Yasevich s-a stins din viata: „Nu trebuie sa te joci cu lumea cealalta...”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie