02.06.2022
Castigatoarea emisiunii „Bitva Ekstrasensov” Elena Yasevich s-a stins din viata: „Nu trebuie sa te joci cu lumea cealalta...”

Clarvazatoarea a reusit sa cucereasca publicul cu abilitatile sale deosebite, pe care le-a demonstrat in cadrul celui mai mistic show din Rusia. 

Despre ce s-a intamplat cu Elena, a spus participatul „Bitvei Ekstrasensov”, Nikita Turcin. „A murit ieri, intr-un spital. Vineri ne vom lua ramas bun de la ea pentru totdeauna. Alte informatii eu nu pot spune”, a spus Turcin. 

Potrivit unor surse, in ultimul timp Yasevich avea probleme de sanatate. Care este diagnoticul sau familia clarvazatoarei nu este gata sa vorbeasca. Fiica Elenei are acum 16 ani. Vedeta a mai avut un copil, insa acesta a murit nou-nascut, in anul 2018. 

„Ea a facut aceasta alegere inainte de razboi”! Olena Zelenskaya a povestit la ce universitate intentioneaza sa aplice fiica ei, in varsta de 17 ani - VIDEO

Fanii vedetei s-au adresat familiei sale. „Condoleante intregii familii”, au scris ei.

Inca din primele episoade ale show-ului „Bitva Ekstrasensov”, blonda a reusit sa capteze atentia publicului. Multi i-au prezis victoria, ceea ce si s-a intamplat. Insa, dupa emisiune, Elena a incetat sa mai apara in public. 

Elena afirma ca i s-au transmis aceste abilitati de la strabunica sa. De mic copil ea isi dezvolta talentul, ceea ce era putin infricosator pentru parintii sai. Mama sa era contabila, iar tata - militar si, de aceea, parintii o rugau pe fetita sa nu vorbeasca in public despre abilitatile sale deosebite, pentru a nu se confrunta cu critica si cuvinte urate din partea oamenilor. 

„Iti da fiori!” Interpretul Alekseev a dedicat o piesa emotionanta tuturor mamelor din Ucraina - VIDEO

Cu toate acestea, ani mai tarziu, toata lumea a inceput sa vorbeasca despre Elena. Vrajitoarea, asa cum ea isi spunea, era foarte carismatica, iar publicul o adora, chiar daca ea uneori recurgea la magia neagra. Unii, apropo, au asociat moartea clarvazatoarei cu hobby-ul ei periculos. „Au murit atatia participanti ai acestei emisiuni... Totusi, cu lumea cealalta nu trebuie sa te joci”, „Aceste ritualuri nu au dus-o la nimic bun”, scriu internautii. 

Articole din aceeasi categorie