01.06.2022
Vera Brejneva si Konstantin Meladze - la un pas de divort! Motivul ar fi parerile contradictorii in privinta razboiului - FOTO

Prietenii cuplului vedeta au spus ca in familia cantaretei si producatorului de ceva timp s-a iscat un conflict din cauza diferentelor politice.

Zvonurile despre separarea dintre Vera Brejneva si Konstantin Meladze circula deja de ceva vreme.

Dara - de nerecunoscut! Vezi prin ce transformare incredibila a trecut artista de-a lungul timpului - FOTO

Acum insa totul este mult mai serios - prietenii cuplului vedete raporteaza ca putine lucruri mai tin aceasta familie impreuna.

Potrivit canalului Telegram „Kuryatnik”, motivul dezacordului dintre indragostiti a fost parerile opuse despre razboiul din Ucraina. Potrivit sursei, Vera nu este multumita de pozitia lui Konstantin, care alege sa taca pentru a nu trezi pareri contradictorii impotriva sa si a subiectului abordat. 

Probabil, Meladze pur si simplu nu vrea sa atraga atentia asupra lui, deoarece el si rudele lui fac afaceri in Rusia si orice declaratie inexacta poate duce la pierderi financiare mari. La randul sau, Vera isi exprima in mod activ opinia si este angajata in activitati de voluntariat in doua tari: Italia si Polonia.

De Ziua Internationala a Copiilor, Natalia Barbu deapana amintiri! Artista a publicat in mediul online fotografii rare din copilaria sa: „La multi ani tuturor” - FOTO

Vera Brejneva si Konstantin Meladze s-au casatorit in secret in 2015 in Italia. 

Vera Brejneva si Konstantin Meladze, intr-o fotografie rara! Cum au pozat  cei doi in pat (Foto) - ea.md

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie