07.03.2022
Naomi Campbell - rasfatata cu bunuri valoroase de oligarhul rus, Vladislav Doronin

Naomi Campbell are un numar impresionant de cuceriri. Pana la varsta de 51 de ani, fotomodelul a bifat relatii cu barbati celebri de la Hollywood, dar si cu oameni de afaceri, cu putere financiara mare. Printre cuceririle sale, s-a numarat si oligarhul rus, Vladislav Doronin. Impreuna au trait o poveste frumoasa de dragoste, dar care s-a incheiat cu scandal.

Albert de Monaco, Robert de Niro, Eric Clapton, Mike Tyson sau Sylvester Stallone sunt doar o parte dintre barbatii pe care Naomi i-a cucerit. Pe lista sa, este si Vladislav Doronin, un om de afaceri rus, dezvoltator imobiliar si colectionar de arta. Potrivit „Celebritynetworth”, Doronin are o avere estimata la 1 miliard de dolari, fiind presedintele unei importante companii rusesti.

Din anul 1988, pana in 2009, Doronin a fost casatorit cu Ekaterina Doronina, relatie din care a rezultat un copil. Doronin mai are doi copii alaturi de fotomodelul Kristina Romanova si pare a fi un tata generos. Se spune ca omul de afaceri ar fi cheltuit, in plina pandemie, 50.000 de dolari pentru o petrecere data in cinstea uneia dintre fiicele sale.

Pe cand era casatorit, in 2008, Doronin a inceput sa se vada cu fotomodelul Naomi Campbell. La bratul omului de afaceri, fotomodelul s-a bucurat de calatorii si cadouri scumpe, printre care si un conac futurist, construit special pentru ea, in Moscova. Insa dupa 5 ani, povestea de dragoste a ajuns la final, in ciuda faptului ca formau un cuplu solid.

Motivul despartirii pare a fi stilul de viata al supermodelului, care a nascut gelozii. In cercul ei de prieteni se aflau oameni celebri, ca Leonardo DiCaprio, iar Doronin nu putea accepta.

Dupa ce si-a exprimat opinia despre razboiul din Ucraina, concertul lui Valerii Meladze a fost anulat: „De ce v-ati legat anume de noi?”

In plus, din cauza angajamentelor, cei doi nu se mai vedeau atat de des, ca la inceput: „In multe privinte, relatia lor era ca un angajament de afaceri. Naomi aduce un plus de farmec hotelurilor si proprietatilor sale, iar el o trata extrem de bine. Dar petrec mult timp separati din cauza angajamentelor”, declara o sursa apropiata cuplului, pentru „Page Six”.

In urma despartirii, Naomi Campbell a fost data in judecata de Vladislav Doronin. Potrivit „TMZ”, Doronin spunea  ca fotomodelul ar fi plecat cu bunuri pe care nu i le-a mai returnat, in valoare de peste 3 milioane de dolari. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar a declarat ca Naomi ii datoreaza o suma mare de bani, dupa ce ar fi imprumutat-o, de-a lungul anilor.

Nici fotomodelul nu s-a lasat mai prejos! La randul sau, a apelat la avocati pentru a-si da fostul iubit in judecata, „pentru a-si recupera lucrurile, care sunt in posesia lui”, a spus o sursa apropiata modelului.

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie