25.05.2022
Monatik s-a adresat urmaritorilor sai cu o rugaminte speciala: „Trebuie sa-i ajutam pe cei care au grija de siguranta noastra” - VIDEO

Pentru a sustine pompierii si salvatorii ucraineni, artistul s-a adresat fanilor sai cu rugamintea de a ajuta aceste persoane, care salveaza zilnic vietile oamenilor din cele mai periculoase puncte ale Ucrainei. 

Pe pagina organizatiei caritabile „Ukrainian FireFighters Foudation”, a fost publicat un mesaj video, pe care l-a inregistrat Dmitrii Monatik. 

„Victoria Ucrainei in acest razboi nu este doar despre distrugerea dusmanilor si alungarea lor de pe pamanturile noastre. Este si despre salvarea vietii tuturor ucrainenilor. Din tot sufletul vreau sa multumesc tuturor eroilor, salvatorilor nostri care zi de zi salveaza vietile ucrainenilor. Ei sunt primii care ne vin in ajutor.

Trebuie sa-i ajutam pe cei care au grija de siguranta noastra. Organizatia caritabila „Ukrainian FireFighters Foundation”, strange acum bani pentru protectie chimica si echipamente pentru pompieri si salvatori. Este foarte important sa ii sustinem pe acesti oameni! Pentru ca daca ii salvam pe ei - salvam sute de ucraineni. Slava Ucrainei!”, a spus Monatik.

A renuntat la cantat si a optat pentru o alta profesie! Ana Cernicova - marturisiri sincere despre depresia care a luat nastere odata cu inceperea razboiului si provocarile vietii: „Efectiv am avut un soc...” - VIDEO

Reprezentantii organizatiei au multumit la randul lor artistului pentru ajutor si pentru acest mesaj puternic:

„Multumim, Monatik, pentru ca sustii proiectul nostru. Noi credem ca acest mesaj o sa ne ajute sa adunam mai repede bani pentru a cumpara echipamentele de protectie chimica pentru pompierii si salvatorii nostri!”. 

Interpreta ucraineana, Kamaliya a negat noutatea despre faptul ca sotul ei a daruit Ucrainei doua avioane militare: „Trebuie sa ma ascultati atent, atunci cand eu spun ceva”

Recent, Monatik a inregistrat o noua melodie, pe care a dedicat-o eroilor ucraineni.

Sursa : Instagram

Articole din aceeasi categorie