24.05.2022
Interpreta ucraineana, Kamaliya a negat noutatea despre faptul ca sotul ei a daruit Ucrainei doua avioane militare: „Trebuie sa ma ascultati atent, atunci cand eu spun ceva”

Recent, Kamaliya a vorbit intr-un interviu despre doua avioane militare pe care Pakistanul le-a predat Ucrainei. 

Deja de cateva zile, internautii discuta despre faptul ca, Mohammad Zahur, om de afaceri si sotul interpretei ucrainene Kamaliya, a cumparat pentru Ucraina doua avioane militare. Intr-un interviu recent, Kamaliya a negat aceasta noutate - ea spune ca oamenii au interpretat gresit spusele sale. 

Victoria Bonya - despre divortul Kseniei Borodina: „Sunt niste oameni needucati, fara tact si suparaciosi”

„Stiti, este o poveste incurcata. Eu am spus de Pakistan, ca ei au cumparat aceste doua avioane. Trebuie sa priviti atent si sa ascultati atent despre ceea ce eu vorbesc. Iar Zahur mi-a daruit de ziua mea de nastere mai mult de un milion de euro, pentru cheltuielile care merg acum la reconstructia fostelor institutii de invatamant, pentru construirea noilor locuinte, speciale pentru familiile ucrainene - pentru refugiatii din zonele mai mult afectate de razboi. Este cel mai bun cadou pentru mine. Eu stiu cat este de greu sa fii refugiat. Eu mereu ma intalnesc cu acesti oameni, eu vad tot ce se intampla. Ei toti sunt debusolati, disperati, nu cunosc limba, isi doresc sa se intoarca acasa...”, a spus Kamaliya. 

Castigatorii Eurovision 2022, Kalush Orchestra, au lansat un proiect prin care aduc multumiri tuturor mamelor ucrainene - FOTO/VIDEO

Dupa spusele interpretei, scopul ei principal este de a le oferi ucrainenilor conditii normale de viata si de a-i face sa se simta ca acasa. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie