25.05.2022
A renuntat la cantat si a optat pentru o alta profesie! Ana Cernicova - marturisiri sincere despre depresia care a luat nastere odata cu inceperea razboiului si provocarile vietii: „Efectiv am avut un soc...” - VIDEO

Rascolita de razboiul din Ucraina, Ana Cernicova a lansat o melodie emotionanta. Mai multe despre sursa ei de inspiratie si toata perioada prin care trecem a povestit chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Afectata de ceea ce se intampla in tara vecina, Ana Cernicova recunoaste ca inca din prima luna a incetat sa mai apara in mediul online din motivul ca nu putea sa mai transmita emotii pozitive si sa rada in fata camerei: „Intelegeam ca nu mai pot transmite aceleasi emotii, incercam sa informez lumea si refugiatii. Nu stiu, e o situatie grava, pentru ca e oribil ca in secolul XXI sa mai existe razboaie.”, spune Ana.

Ana spune ca a realizat la un moment dat ca durerea interioara trebuie cumva exteriorizata, si cum altfel, daca nu prin muzica.

Aceasta afirma ca desi nu este un cantec comercial, ea impreuna cu Catalin Lungu a depus mult suflet pentru a avea un rezultat sensibil si calitativ.

Video-ul melodiei a fost realizat chiar de Pasti: „Toata lumea era la biserica, dar noi filmam video, pe aceasta cale ii multumesc foarte mult lui Radu Sarbei ca a acceptat in termeni scurti si am reusist sa am parte de o echipa superba.”, mentioneaza Ana.

Mereu stilata si eleganta! Vezi care sunt cele mai memorabile si reusite tinute ale Maiei Sandu, presedintele Republicii Moldova - FOTO

Interpreta isi aminteste ca a atins si stari extreme, iar la un moment dat era gata sa se lase chiar si de muzica: „Am fost si in depresie, recunosc asta, am vorbit si pe Instagram. Efectiv am avut un soc, o depresie si nu puteam canta. M-a salvat un singur lucru: piesele pe care le cantam in acea perioada erau triste, si cumva ma regaseam in situatia care era in lume.”, isi aminteste soprana.

Ana spune ca chiar a incetat sa cante o perioada, si pentru cateva zile si-a gasit o alta profesie: „A fost o profesie de care nu am voie sa vorbesc, dar care mi-a placut.”, a mai mentionat Ana.

Horoscop 25 mai 2022. Zodia care stie sa faca bani. Are toate sansele sa se imbogateasca

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie