21.11.2023
Britney Spears a spus tot adevarul despre fostul sot, Sam Asghari, in cartea recent lansata: „Este o mare...”

Recent, Britney Spears a revenit in atentia publicului, dupa ce si-a lansat cartea in care inclusiv fostul ei sot, Sam Asghari, are dedicate cateva pagini. Relatarile artistei au fost facute inainte de divortul care a luat pe toata lumea prin surprindere.

Sam Asghari, fostul sot al lui Britney Spears, este si el prezent in cartea artistei, in care a facut o multime de declaratii despre cele mai grele momente din viata ei, dar si despre unele amanunte pe care le-a tinut ascunse pana acum.

Sam Asghari, laudat in cartea lui Britney Spears

Britney Spears si Sam Asghari au divortat dupa doar un an si doua luni de la nunta, in perioada n care fanii sperau ca aceasta sa isi gaseasca linistea, dupa ce scapase de sub tutela tatalui ei. In cartea acesteia, se regasesc doar cuvinte de lauda la adresa fostului sot, totul fiind scris inainte de separare.

Britney Spears a povestit atat momentul in care ea si fostul ei partener s-au intalnit, cat si datile in care acesta i-a fost alaturi, ajutand-o sa treaca peste cele mai dureroase momente din viata ei. Acesta a fost descris ca artista ca fiind un dar de la Dumnezeu, precizand ca, din partea ei, a fost dragoste la prima vedere.

S-a operat ca sa isi faca „ochi de pisica” si a trecut prin chinuri groaznice: „Aratam ca un cadavru” - FOTO

„Apreciez cat de stabil este. Imi place ca nici macar nu bea. Il admir – consecventa lui in ceea ce priveste antrenamentele si faptul ca este un om bun, ca este sanatos, ca are grija de mine si ca ma ajuta sa invat cum putem avea grija unul de celalalt. Este o mare sursa de inspiratie si ii sunt recunoscatoare”, a scris artista, in carte.

Atractia dintre ei a fost foarte mare inca de la inceput

Britney a recunoscut ca, inca de la inceput, atractia dintre ei doi a fost foarte mare si a luat nastere o legatura extrem de speciala: „Am stiut imediat ca il vreau in viata mea. Chimia dintre noi la inceput a fost nebuna. Nu ne puteam tine mainile departe unul de celalalt”.

Horoscop 21 noiembrie 2023. Tensiuni puternice in dragoste. O zodie risca sa piarda sume mari de bani

Cu toate acestea, la finalul verii, Sam a intentat divortul, motivand neintelegeri ce nu le mai permit sa formeze un cuplu, urmand sa se afle ca, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre infidelitatea lui Britney.

Articole din aceeasi categorie