24.11.2022
Moment de sinceritate! Mama Nataliei Vodianova a dezvaluit motivul pentru care si-a dat fiica spre adoptie

Recent, cunoscutul model rus, Natalia Vodianova, si-a regasit sora dupa ce a cautat-o timp de 22 de ani.

Sora Nataliei pe nume Masa a fost adoptata in anul 2000 de catre o familie din Carolina de Nord.

Acum numele ei este Jennifer Burns. Ani mai tarziu, tanara a facut un test ADN si s-a inregistrat pe un site special unde avea posibilitatea sa isi gaseasca rudele. Prin intermediul acelui site Burns a aflat ca este sora Nataliei Vodianova.

Ea este cea mai stilata vedeta din lume, potrivit revista GQ! Vezi cine s-a clasat in acest an pe prima pozitie - FOTO

Mama vedetei, Larisa Kusakina, a luat decizia dificila de a-si lasa fiica la un orfelinat din cauza situatiei financiare dificile prin care trecea. Pentru a-si putea intretine familia, femeia avea mai multe posturi de munca. Ea are 3 fete, una dintre care sufera de paralizie cerebrala. „Odata cu aparitia Oxanei, Natalia s-a maturizat brusc.”, a recunoscut femeia.

„Eram pierduta. Era clar ca nu pot sa intretin singura trei copii, dintre care unul cu handicap. Si pentru ca nu aveam bani, am decis sa dau fetita la casa de copii, iar mai apoi sa o iau cand o sa am ocazia.”, a mentionat Larisa.

Este moldoveanca, insa a mers sa-si caute dragostea in Romania! Afla cine este tanara care a participat intr-un reality show popular de peste Prut: „Am decis in gluma sa ma inscriu...” - VIDEO

Kusakina si Vodianova au incercat mai apoi in mod repetat sa gaseasca fata angajand detectivi particulari, dar totul a fost in zadar.

„A fost cel mai dificil pas pe care l-am facut in viata mea.”, a adaugat mama modelului.

Natalia Vodianova este un fotomodel rus. Ea mai este filantrop si actrita ocazionala de televiziune. E cunoscuta pentru colaborarea cu Calvin Klein. In 2012 s-a pozitionat pe locul 3 in topul Forbes al fotomodelelor dupa venituri, estimandu-se ca a castigat intr-un singur an 8,6 mln $.

Doinita Gherman s-a reprofilat! Interpreta a facut un curs de make-up artist si iti poate dezvalui cele mai importante tendinte in materie de machiaj din acest an - VIDEO

Articole din aceeasi categorie