24.11.2022
Doinita Gherman s-a reprofilat! Interpreta a facut un curs de make-up artist si iti poate dezvalui cele mai importante tendinte in materie de machiaj din acest an - VIDEO

Pana la 30 de ani, Doinita Gherman nu a folosit niciun produs de ingrijire a tenului, dupa aceea insa a mers la un curs de automachiaj, a aflat ca pe langa produsele cosmetice si cele de ingrijire a tenului au o importanta majora. Pe langa secretele si tehnicile invatate, interperta a scapat si de stresul programarilor la make-up artist. Ce a reusit sa invete artista si cat de bine se machiaza singura afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Dupa ce a cantat la nunta unui make-up artist, Doinita German a profitat de ocazie si a decis sa mearga la ea pentru un curs de automachiaj. „De multe ori este comod sa mergi sa te machieze cineva si sa stralucesti. Cu toate acestea nu mereu ai timp sa ajungi la specialist si trebuie sa stii niste secrete. Eu in principiu mai cunosteam ceva, dar erau lucruri pe care le-am furat de pe internet sau de la fetele cu care am mai colaborat. Cu toatea acestea, nu am vorbit niciodata cu un specialist care sa imi analizeze fata.”, a spus Doinita.

Acum, interpreta este la curent cu cele mai noi tendinte in materie de make-up. Stie si cum sa-si ingrijeasca corect tenul. „Nu mai sunt la moda coditele pe care mi le faceam eu de-a lungul anilor si care imi plac foarte mult de fapt si acum, dar trebuie sa ma dezvat de ele. Acum este moda sa faci un pic de codita aici in fata.”, a mentionat artista.

Noua sa piesa, virala pe TikTok! Fanii Anei Beregoi - incantati de melodia „Show”, lansata recent de interpreta: „Toti publica si le dau si like-uri, pentru ca merita” - VIDEO

Rabdarea este esentiala cand vine vorba de automachiaj. „Pentru mine era mult mai lesne daca luam cu degetul si puneam pe ochi si gata, dar cu machiajul asta trebuie sa ai rabdare.”

Dupa 3 ore de curs, au fost testate abilitatile Doinitei si astfel a fost provocata sa o machieze pe reporterul PRO TV, Iulia Deliu. „Tu chiar nu mai ai nevoie de nimic, mai ales sa te stric eu. Imi pare o provocare foarte complicata pentru ca imi pare ca este mai usor sa ma machiez eu pe mine.”, a explicat Doinita Gherman.

Artistul Valentin Butucel, provocat de catre Anisoara Login! Afla cu ce interpreti de la noi a fost asociata Vacuta Lola, dar si lupul din povestea „Nu pogodi” - VIDEO

Dupa ce a terminat cu machiajul, Doinita a decis ca Iulia are nevoie si de cateva accesorii si anume o pereche de cercei si coronita.

Articole din aceeasi categorie