23.05.2022
Miss Ucraina 2021, Anna Nepliah a dezvaluit cu cate kg s-a ingrasat de cand a inceput razboiul: „Cautam alinare in mancare” - VIDEO

Modelul in varsta de 27 de ani, a indraznit sa ridice subiectul excesului de greutate pe fondul stresului. Tanara a recunoscut ca kilogramele in plus i-au adus un sentiment de siguranta, dar nu si fericire.

De la inceputului razboiului, Anna Nepliah a adaugat noua kilograme. Acum tanara cantareste 68 kg, avand inaltimea 173 cm. Totusi, chiar si daca a adaugat cateva kilograme, acest lucru nu a incurcat-o deloc sa isi gaseasca un noi iubit. Cei doi acum se odihnesc la Bali. 

Pe pagina sa de Instagram, Miss Ucraina 2021, a spus ca, dupa parerea ei, grasimea actioneaza ca un fel de invelis protector - cu cat este mai gros, cu atat persoana se simte mai in siguranta. De aceea, potrivit tinerei, unele femei au inceput sa manance mai mult si se ingrasa de cand a inceput razboiul.

Olena Zelenska, recunoscatoare ca a petrecut timp cu Zelenski la un interviu. „Nimeni nu-mi ia sotul, nici macar razboiul” - VIDEO

„Cineva a slabit foarte tare de la stres, cineva s-a ingrasat la loc, iar cineva, precum eu, a cautat alinare si siguranta in mancare. Prin dorinta mea subconstienta de a ma proteja de lumea exterioara, eu mancam incontinuu”, a spus Anna. 

Dupa cum a mentionat modelul, cu ajutorul mancarii gustoase, omul incearca sa isi scoata stresul si sa evite gandurile negative. 

Costa 6 milioane de dolari! Vezi cum arata conacul din Israel in care Alla Pugacheva si Maxim Galkin s-au stabilit cu traiul - VIDEO

„Acum, in special se ingrasa persoanele care au frica in ei, care au frica fata de violenta. Aceste istorii strasnice, din pacate, au devenit pentru noi deja ceva obisnuit. Devenind astfel neatragatoare, noi, femeile, se pare ca incercam sa ne protejam de violenta”, a adaugat tanara. 

Nepliah si-a amintit ca, mai demult, cand a adaugat mai multe kilograme din cauza stresului nu a putut sa slabeasca un an intreg, oricat de mult efort nu depunea. 

Masha Efrosinina a aratat cadoul de ramas bun al sotului ei si a izbucnit in plans - VIDEO

„Si stiu ca daca in capul meu totul nu se va linisti, corpul meu nu va scapa de kilogramele in plus”, a remarcat Anna. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie