23.05.2022
Masha Efrosinina a aratat cadoul de ramas bun al sotului ei si a izbucnit in plans - VIDEO

Prezentatoarea TV ucraineana a spus ca a primit un lucru special de la sotul ei, Timur Hromaev in ziua in care a plecat din Ucraina impreuna cu copiii ei.

La sfarsitul lunii martie, Masha Efrosinina a plecat impreuna cu copiii sai in strainatate. Sotul vedetei a ramas in Ucraina. Prezentatoarea, la fel ca si alte femei ucrainene este nevoita sa fie acum departe de sotul ei. Ea a recunoscut ca ii este foarte greu. 

Intr-un interviu, Efrosinina si-a amintit de ziua in care a plecat si despre faptul ca sotul ei, in timp ce o petrecea la vama, i-a daruit o bijuterie mai speciala. 

Alina Kabaeva se confrunta cu depresia! Vezi ce a marcat-o pe gimnasta rusa, dar si ce o face sa duca dorul unei vieti „normale”: „Ziua ma antrenez, noaptea plang...” - FOTO

Asa dar, la despartire, Timur a legat o panglica galben-albastru pe incheietura mainii sotiei sale, pe care el o purta la rucsacul sau inca din 2014.

„Aceasta lenta a fost mereu legata de rucsacul sotului meu. El a legat-o in anul 2014, cand a inceput razboiul. Si de atunci nu a mai scos-o niciodata. A calatorit mult cu acest rucsac. Cand ne-am luat ramas bun la vama, mi-a legat-o la incheietura manii si mi-a zis: „Am sa o scot cand ne vedem”, a spus vedeta cu lacrimi in ochi. 

Efrosinina a spus ca ea pana acum poarta aceasta lenta, pe care o socoate un talisman. 

Olga Poleakova, care colaboreaza acum cu Masha intr-un proiect, a decis sa arate si ea cadoul sau special - o bratara pe care i-a daruit-o o fetita din Mariupol. 

Sotia actorului ucrainean, Andrei Fedinchik, a dezvaluit cum s-au schimbat relatiile dintre ei de cand acesta a devenit militar

„Era o fetita micuta, avea vreo sapte ani cred ca. Este din Mariupol. S-a intamplat totul la un meci din Horvatia. M-am apropiat de tribunal si ea s-a apropiat de mine si mi-a zis: „Vreau sa purtati aceasta bratara ca pe un talisman”. Am pus-o pe mana si de atunci nu o mai scot. Asa ca, daca ma vezi, sa stii ca eu pot bratara ta si pana acum”, a spus interpreta. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie