18.04.2021
"Mi-a fost rusine!" Confesiunea unuia dintre modelele inchise dupa ce au pozat dezbracate pe balcon! Ce a spus cand a fost deportata

Au aparut noi detalii despre scandalul urias care s-a petrecut in Dubai in urma cu o saptamana.

Mai multe modele au fost arestate dupa ce au pozat nud pe un balcon, incalcand astfel o lege la care cei din Emiratele Arabe Unite tin extrem de mult, fapt ce a declansat furia autoritatilor care chiar le-au bagat in inchisoare pentru cateva zile.

Fiica milionarului, Gianluca Vacchi, a fost supusa unei interventii chirurgicale majore la doar 6 luni. Fetita s-a nascut cu o patologie a fetei. "A fost atat de curajoasa, calma si dulce prin toate acestea, incat ma face atat de mandru sa fiu tatal ei!"

Una dintre fetele care au luat parte la acea sedinta foto, modelul ucrainian Yana Graboschuk in varsta de 27 de ani, a vorbit despre acest eveniment nefericit. Ea a spus ca i-a fost rusine ca s-a ajuns in acel punct si ca a fost nevoita sa ii explice bunicii sale ca a fost inchisa pentru ca a pozat goala in Emiratele Arabe Unite.

Una dintre modelele arestate pentru pozele nud din Dubai vine cu dezvaluiri incredibile: "Ne-a fortat sa facem poza pe balcon!" Scandal monstru si acuzatii dure

"Nu stiu ce sa spun despre asta, cel mai important lucru este ca sunt bine", a spus Yana pentru TSN, citata de Daily Star.

Ea a mai adaugat ca este "jenata si sigura ca a meritat sa fie inchisa" si a dezvaluit ca fetele au fost tratate ca 'niste animale' in inchisoare. De asemenea, conform sursei citate, ea a respins ferm acuzatiile conform carora fetele prezente acolo ar fi fost acolo pentru prostitutie.

"Cand ne-am intors (in Kiev), pur si simplu am vrut sa sarutam pamantul. Pentru mine, fotografiile nud sunt un fel de arta. Da, sunt provocatoare, dar nu sunt vulgare. Niciodata nu mi-am descoperit parti intime ale corpului", a mai explicat tanara. 

Mai multe fete, arestate in Dubai pentru filmari nude. Acestea au pozat la baconul unei cladiri inalte

Articole din aceeasi categorie