05.04.2021
Mai multe fete, arestate in Dubai pentru filmari nude. Acestea au pozat la baconul unei cladiri inalte

Politia din Dubai a arestat mai multe persoane acuzate de indecenta, dupa ce filmari cu femei goale care pozau la un balcon au fost intens distribuite online la sfarsitul saptamanii trecute.

Imagini si videoclipuri care aratau peste zece femei complet dezbracate, la balconul unei cladiri din cartierul luxos Marina, au provocat un soc in Emiratele Arabe Unite, unde chiar si un sarut in public se pedepseste cu inchisoarea, relateaza Sky News.

In Emiratele Arabe Unite, incalcarea legii privind decenta in public se pedepseste cu pana la sase luni de inchisoare si o amenda de aprovimativ 1.000 de euro.

Distribuirea unui material pornografic se pedepseste, de asemenea, cu inchisoarea si amenzi usturatoare, in conformitate cu normativele din aceasta tara, bazate pe legea islamica.

O publicatie locala a spus ca incidentul ar fi facut parte dintr-o „campanie publicitara”, insa nu au fost date detali in aceasta directie.

Politia din Dubai a declarat ca persoanele retinute pentru videoclipul „indecent” au fost puse sub acuzare. „Astfel de comportamente inacceptabile nu reflecta valorile si etica societatii noastre”, se mentioneaza in declaratia politiei.

Desi liberale prin comparatie cu vecinii sai din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite au legi stricte care reglementeaza conduita, mai multe persoane ajungand la inchisoare chiar si din cauza unor comentarii online.

Companiile de telecomunicatii din tara blocheaza accesul la site-urile pentru adulti.

Articole din aceeasi categorie