03.10.2023
Melania si-a renegociat contractul prenuptial cu Donald Trump. Acesta risca sa piarda multi bani din cauza proceselor

Donald Trump a fost presedintele Americii in perioada 2017-2021. La sfarsitul mandatului sau, toata lumea se astepta ca Melania Trump sa divorteze, insa fosta prima doamna a Americii i-a ramas alaturi afaceristului chiar si-n cele mai grele momente. 

In prezent, Donald Trump viseaza la un al doilea mandat la Casa Alba, insa are mari probleme cu legea. Trump este primul presedinte al SUA trimis in judecata pentru fapte penale. Afaceristul a pledat nevinovat in toate cele 34 de capete de acuzare.

Chiar daca nu l-a parasit, Melania Trump s-a pus la adapost si si-a renegociat contractul prenuptial.

Page Six scrie ca sotia lui Trump si-a renegociat „in liniste” contractul prenuptial in timp ce Trump incearca sa scape de procese si sa obtina un nou mandat la Casa Alba.

Ce fericita e proaspata sotie a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiaza la bratul legendarului luptator WWE - FOTO

O sursa din interior a dat detalii despre acordul dintre cei doi soti, care s-au casatorit in 2005: „In ultimul an, Melania si echipa ei au negociat in liniste un nou acord „postnuptial” intre ea si Donald Trump. Este cel putin a treia oara cand Melania renegociaza termenii acordului sau marital”, a declarat sursa pentru Page Six.

Aceeasi sursa a mai spus ca fostul model nu se gandeste la divort, ci a luat aceasta decizie pentru siguranta fiului sau, Barron, in varsta de 17 ani. Noul acord prevede noi proprietati si mai multi bani pentru Melania. 

Harper Beckham, tu esti? Mezina lui David Beckham are deja 12 ani si arata ca un manechin - FOTO

O alta sursa a declarat ca acest acord a fost necesar si din cauza bataliilor juridice actuale ale lui Donald Trump. El risca sa piarda mai multe procese, iar despagubirile pe care ar urma sa le plateasca sunt uriase.

„Trump ramane foarte bogat, dar cu tot mai multe facturi legale si sentinte, iar contractul prenuptial renegociat ar oferi un viitor mai solid pentru Melania si fiul lor in cazul in care cuplul se va desparti. Nu este vorba ca ea a amenintat ca il va parasi”, a conchis sursa. 

Articole din aceeasi categorie