18.07.2022
Meghan Markle a avut o relatie cu un sportiv celebru. Afla cine este si ce dezvaluiri uimitoare au fost scrise intr-o noua carte despre duccesa de Sussex - FOTO

O noua carte despre ducesa de Sussex dezvaluie relatia ei cu un sportiv celebru. 

O noua carte despre Meghan Markle , Revenge: Meghan, Harry and the Struggle Between the Windsors , scrisa de scriitorul britanic Tom Bower, va face, evident, mult zgomot si va provoca poate si un val de critica la adresa lui Meghan.

Biografia ducesei de Sussex se bazeaza pe povesti intime, cu detalii nestiute de toti si care nu au mai fost niciodata exprimate public, astfel ca o latura nestiuta a ducesei se va face cunoscuta.

Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Asadar, in carte, Bauer sustine ca in 2014 Meghan a devenit apropiata de starul golfului Rory McIlroy. Pe atunci, aceasta avea 33 de ani, iar el doar 25, dar cert este ca s-au placut imediat.

Meghan Markle had 'hectic' night with Rory McIlroy, claims no-holds barred  book - Mirror Online

Cand flashmob-ul Ice Bucket Challenge a devenit popular in mediul online, Meghan a primit o propunere neasteptata de a participa la el alaturi de Rory. 

Rory McIlroy

„Ea a acceptat provocarea cu conditia ca Rory sa vina in apartamentul prietenei ei si sa toarne el insusi o galeata cu apa cu gheata pe balcon. Dupa ce videoclipul a fost filmat, cei doi au mers la hotel sa bea ceva”, scrie el.

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

Bauer a adaugat ca Meghan si Rory au luat masa la restaurantul luxos Cipriani intr-un grup mare de 20 de persoane si au fost fotografiati stand unul langa celalalt.

Meghan Markle

„In dimineata urmatoare, McIlroy a sosit pe terenul de golf Ringwood pentru a lua parte la o noua competitie. Epuizat dupa o noapte agitata, a ajuns pe locul 101. A esuat”, a notat Tom in cartea sa.

Ziarele au scris apoi ca Meghan si Rory au fost vazuti aratand foarte draguti impreuna, dar totusi zvonurile despre dragostea cuplului nu au fost niciodata confirmate oficial. 

Articole din aceeasi categorie