19.04.2022
Maxim Galkin a fost interogat de politia israeliana. Afla care este motivul

Zilele trecute, Maxim Galkin a fost vazut la Departamentul Local de Politie si a fost interogat cu privire la circumstantele in care un prieten de-al lui a decedat. Se zvoneste faptul ca Maxim a fost ultima persoana care l-a vazut pe barbat in viata.

La sfarsitul lunii februarie, Maxim Galkin, in varsta de 45 de ani a emigrat alaturi de familia sa in Israel. Maxim, Alla si cei doi copii ai lor se bucura de vremea frumoasa din Israel si au grija de sanatatea lor. Totusi, potrivit unor surse, recent vacanta cuplului a fost tulburata de un eveniment tragic.

Tot mai multi artisti canta despre razboi! Interpretul ucrainean Vitalii Kozlovski a lansat o piesa despre suferinta poporului sau, iar videoclipul a fost filmat la Kiev: „Versurile piesei au fost scrise in anul 1985” - VIDEO

Dupa cum au povestit vecinii artistului pentru StarHit, acesta ar fi devenit inculpat in cazul decesului unui barbat. „Galkin era cu prietenul sau pe plaja si, dupa ceva timp, din motive necunoscute, barbatul s-a inecat in timp ce inota in mare. Maxim este unul dintre ultimii oameni care l-au vazut pe barbat in viata. Prin urmare, a fost dus la biroul local pentru a depune marturie.”, a spus sursa.

Acum oamenii legii investigheaza circumstantele incidentului.

Sotii Carnat nu sunt doar parinti ideali, dar si bucatari de un 10+! Avocatul Teodor Carnat a dezvalut secretul reusitei in familie: „Mananci diferit, faci sport si in nicio seara sa nu uiti de sotie.” - VIDEO

„Daca persoana care a murit a comunicat cu adevarat cu Galkin cu putin timp inainte de moartea sa, atunci politia are toate motivele sa-l interogheze sau chiar sa-l retina pentru a-i verifica versiunea.”, a mentionat avocat rus Alexander Karabanov.

Galkin apare tot mai rar pe retelele de socializare, insa zilele trecute artistul a publicat pe pagina sa de Instagram un video in care poate fi observat alaturi de prietenii sai si sotia, Alla. 

Maxim Galkin este un umorist, parodist, prezentator TV, actor si cantaret rus. A devenit cunoscut in prima jumatate a anilor 2000 in calitate de parodist si umorist, dar si ca prezentator al emisiunii „Cine vrea sa fie milionar?” de la Pervii Kanal, pe care a condus-o din 2001 pana in 2008.

Articole din aceeasi categorie