19.04.2022
Sotii Carnat nu sunt doar parinti ideali, dar si bucatari de un 10+! Avocatul Teodor Carnat a dezvalut secretul reusitei in familie: „Mananci diferit, faci sport si in nicio seara sa nu uiti de sotie.” - VIDEO

Au o familie numeroasa, ceea ce inseamna ca se gateste mult in casa lor. Teodor si Marina Carnat si-au lasat acasa cei opt copii si au intrat in bucataria „Gusturile se discuta” unde au demonstrat inca o data ca formeaza o echipa perfecta. Vezi mai jos ce bucate au gatit acestia, dar si ce secrete au dat afara din casa.

In cadrul emisiunii, Marina si Teodor au gatit peste si legume la cuptor, iar ingredientul principal pentru ca mancarea sa se primeasca gustoasa a fost voia buna. 

A plecat sau nu Dan Balan la razboi? Care sunt imaginile care i-au facut pe internauti sa creada ca artistul a mers pe campul de lupta - FOTO

Pe parcursul serii, fiecare dintre cei doi invitati au dezvaluit secretele care ii ajuta sa creasca in armonie cei 8 copii.

„Daca un barbat are pretentii fata de sotie referitor la bucate atunci nu ajungi la opt, nici la doi sau trei macar. De aceea un barbat e bine sa manance tot ce pregateste sotia.”, spune Teodor. 

In familia Carnat toate sarcinile se impart la doi. 

La cei 50 de ani, Teodor Carnat duce un mod de viata sanatos si activ. Fapt pentru care a venit cu cateva sfaturi si pentru gazda emisiunii: „Mananci tot, diferit, nu exagera pentru ca e important ca tot in masura sa fie. Pe langa asta e important sa faci sport si in nicio seara sa nu uiti de sotie.” 

Mesajul emotionant postat de Katia, sora lui Cristiano Ronaldo, dupa ce unul dintre gemeni i-a murit la nastere

Sotii Carnat au avut parte doar de laude din partea bucatarului Petru Chicu si un zece pe merit.

Articole din aceeasi categorie