03.05.2022
„Canta Pentru Pace”! Profesorii ucraineni vor preda lectii de vocal pentru doritorii din toata lumea, iar banii colectati urmeaza sa fie donati copiilor afectati de razboi

Profesori de vocal din Ucraina s-au unit pentru o cauza nobila si au creat proiectul „SING FOR PEACE”.

Curatorul proiectului Elena Zelenskaya a povestit: „Inainte de razboi, am lucrat la o scoala de vocal pentru copii. Micutii aveau mii de vise: cineva dorea sa devina o vedeta de renume mondial, iar altcineva visa sa castige premiul Grammy. Odata cu izbucnirea razboiului, visele lor au fost spulberate. Chiar acum, mii de copii se ascund in adaposturile anti-bombe ale orasului ocupat Mariupol, care este distrus fara mila de trupele tarii agresoare. Imaginati-va, acesti copii nu au vazut cerul de mai bine de doua luni!”

Cele 5 zodii care vor straluci in luna mai 2022

Elena a adaugat ca astazi copiii ucraineni au nevoie de protectia si ajutorul intregii lumi. Impreuna cu colegii sai de munca Alena s-a unit pentru a ajuta copiii si ai sprijini intr-o perioada atat de dificila.

Scopul „SING FOR PEACE” este de a atrage atentia oamenilor din diferite tari asupra muzicii si valorilor ucrainene. Proiectul are si o platform online care permite tuturor persoanelor din lume sa se inregistreze si sa procure lectii de voce.

Gest emotionant! In cadrul unui concert, Paul McCartney a urcat pe scena tinand in maini steagul ucrainean. Vezi momentul - FOTO

Profesorii din cadrul proiectului desfasoara cursuri in ucraineana si engleza.

Articole din aceeasi categorie